Nuda v kuchyni s Chefshopem nepřichází v úvahu! Každý měsíc pro vás máme plno novinek, které obohatí vaši spíž a chuť na talíři.
VALRHONA - Čokoláda Z těch nejlepších kakaových bobů
Absolutní novinkou jsou 300g, 500g a 1kg balení čokolád světoznámé značky Valrhona. Vyrábí se z nejlepších kakaových bobů na světě a potěší každého cukráře při výrobě pralinek a při pečení. Stačí si vybrat z nabídky bílých, mléčných a nebo hořkých čokolád Valrhona.
Pro přípravu polev, horkého kakaa nebo náplní do dezertů si zamilujete vysoce kvalitní kakaový prášek Van Houten, který je specifický svou jemnou vůní a krásnou tmavě hnědou barvu.
Chilli omáčky - Ostrý výběr jen pro ty nejodvážnější
Chilli omáčky Scovilla se výborně hodí ke steakům, nachos, k zeleninovým jídlům, pokrmům z rýže a do omáček. Na kterou z rozsáhlé škály pálivosti od jemnější až k extra pálivé si troufáte?
Dáváte raději přednost starému dobrému TABASCU? Tato klasická chilli omáčka se vyrábí pouze ze tří hlavních ingrediencí: chilli papričky, sůl a ocet, zdůrazní chuť jídla pokaždé, když potřebujete. Sáhnete po Tabascu Red Pepper Sauce nebo raději dáte přednost jemnější Tabasco Green Pepper Sauce, která je doporučována méně otrlým labužníkům?
Jak uchovávat potraviny, aby neztratily svou chuť, objem ani výživové hodnoty?
Kuchařská metoda “Sous vide” neboli vaření ve vákuu je odpovědí. Pomocí vakuovačky Guzzanti a speciální pevné fólie nebo sáčků na sous-vide, které jsou odolné proti roztržení, umožníte vašim potravinám zůstat déle čerstvé jak v lednici, mrazáku tak i ve spíži. Mimo základní kategorii sous-vide přístrojů značky Steba jsou v nabídce i profesionální sous-vide přístroje pro velké kuchyně.
Hořčice MAILLE na 4 unikátní způsoby
Každý chuťový pohárek si teď přijde na své. Je libo provensálská hořčice, se zeleným pepřem, s medem nebo s křenem? Skvěle se hodí jako dip k vašim oblíbeným jídlům, dresink k salátům nebo ji můžete využít jako základní surovinu při vaření.
žlutá Kari pasta a panang Kari pasta
S novými kari pastami se přenesete přímo do Asie i ve vaší kuchyni. Ať už klasické žluté kari nebo autentické panang kari máte připravené během chvilky. Kari pasty neobsahují žádné glutamáty ani dochucovadla, jen pravé thajské ingredience podle původní receptury.
Oblíbená indická a chilli koření
Žádný indický a orientální pokrm se neobejde bez tradičního koření Garam masala. U vás v kuchyni ho přidejte na grilovaná a rožněná masa, do minutek a mletých mas, na kuřata, ryby, k dochucení luštěnin, do rýžových a nebo jogurtových jídel.
Pro milovníky pálivých jídel tady máme i chilli koření v několika úpravách – drcené, celé i mleté extra pálivé. Chilli je vynikající v polévkách, omáčkách, fazolích nebo třeba guláši a v masu.
Sojová omáčka na sushi Kikkoman s nízkým obsahem soli
Ochutnejte nejprodávanější sójovou omáčku na sushi na světě! Nyní dokonce s nízkým obsahem soli pro váš zdravější život. Sojová omáčka Kikkoman se stane nedílnou součástí při servírování sushi a přípravě asijských pokrmů.Novinek bylo v březnu opravdu hodně. Podívejte se i na ostatní a dejte nám vědět, která vás nejvíce potěšila.