Tabasco omáčka Chipotle Pepper McIlhenny 60 ml Kód: 37305

99 Kč / ks 86 Kč bez DPH
Skladem na prodejně

Související produkty

Detailní popis produktu

Klasická chilli omáčka vyráběná v USA od roku 1868 Je pálivější než originální omáčka Tabasco Red Pepper Sauce, protože je sice vyrobena z méně pálivých papriček jalapeňos, ale ve verzi kouřem sušeného mexického chilli chipotle. Tabasco omáčka Chipotle Pepper je středně pálivá, na stupnici pálivosti má 1500 až 2500 jednotek SHU. Omáčka je koncentrovaná a spotřebujete jí vždy jen pár kapek. Tabasco neobsahuje žádné kalorie a má nízký obsah sodíku, je ideální pro ochucování jídel při všech dietách (nízkokalorické, nízkosacharidové, nízkosodíkové, cholesterolové atd.).Vyzkoušejte i další chilli omáčky.

Stupeň pálivosti: star2 star star star star (1500 až 2500 SHU)

Složení: zelené chilli papričky jalapeňos sušené, jedlá sůl, kvasný lihový ocet,

 

Doplňkové parametry

Druh: omáčky
Druh omáčky: chilli
Objem: 60 ml
Stupnice pálivosti: ★ ☆ ☆ ☆ ☆
Typ: klasické omáčky, tabasco
Thajská matsaman kari pasta Cock Brand 400 g
69 Kč / ks

Thajská kari pasta Matsaman v 400g balení je vhodná na přípravu pravého thajského kari. Jídlu dodá správný pálivý říz. Neobsahuje žádné glutamáty ani dochucovadla.

Kód: 09.280.013
Tabasco omáčka Green Pepper McIlhenny 57 ml
99 Kč / ks
Kód: 37302
Tabasco omáčka Red Pepper McIlhenny 350 ml
Tip
299 Kč / ks
Kód: 37304
Tabasco omáčka Habanero Pepper McIlhenny 60 ml
109 Kč / ks
Kód: 37306

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Výrobky značky TABASCO® se vyrábějí podle rodinné tradice od roku 1860, kdy Edmund McIlhenny poprvé vytvořil červenou omáčku Tabasco. Milovník jídla a zahradník McIlhenny použil semínka papričky Capsicum frutescens, která pocházela z Mexika a Střední Ameriky. Začal ji pěstovat v Luisianě a vytěžil maximum z její pikantní chuti. Rozdrtil chilli papričky s dalším kořením, islandskou soli, vínem, octem a tento kašovitý základ nechat zrát zhruba 2 měsíce ve sklenici a vznikla omáčka Tabasco, která je nyní známá po celém světě a používá se již 140 let pro ochucování pokrmů ve všech kontinentech.