MAILLE Provensálská hořčice 200 ml

 
  • 1 z 3
 

Provensálskou hořčici využijete hlavně ve středomořské omáčce a na omáčky. Dokonale vyvážená chuť promění obyčejné jídlo na výjimečný pokrm. Chutná výborně jako dip, dresink a je skvělá k masu.

Dostupnost Skladem na prodejně
Cena 69 Kč / ks bez DPH
79 Kč    
Kód produktu 33003
Výrobce Maille
Stránky výrobce maille.com/en_GB/
Kategorie Hořčice
 
 

POPIS

Prvotřídní hořčice Maille provensálského typu. Vychutnejte si vyhlášenou hořčici s příchutí červených paprik, česneku a bílého vína. Tato chuťově vyvážená kombinace se využívá hlavně ve středomořské kuchyni. Provensálská hořčice Maille vám bude skvěle chutnat v paprikové nebo česnekové omáčce i v klasické rybí polévce. Pozvedne chuť zelených fazolek i jednoduchého zeleninového salátu. Dokonale chutná jako dip k mořským plodům. Obal je recyklovatelný. 

TIP: Použijte tuto hořčici nejen jako dip k vašim oblíbeným jídlům, ale i jako dresink.

SPECIFIKACE

Objem: 200 ml

Hmotnost: 215 g

Složení: voda, hořčičná semínka, červené papriky (18 %), bílé víno (14 %; obsahuje siřičitany) , slunečnicový olej, sůl, česnek (1,5% ), petržel, přírodní aroma, kyselina citrónová, konzervační látky (disiřičitan draselný)

Obsahuje siřičitany a alergeny. 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Maille nebo na podobné produkty

Informace o výrobci

Know-how, řemeslný um a lidský dotek přispívají k charakteru a kvalitě produktů francouzské firmy Maille, která vyrábí již více než 267 let kvalitní francouzské potraviny. Tato tradice je udržována při životě týmem odborníků, kteří vytvářejí produkty při zachování vynikající kvality a neustálého hledání inovací a dokonalosti. V jejich sortimentu naleznete hořčice Maille, balzamikové octy, oleje a dresinky, nakládané okurky a další francouzské delikatesy.

Podobné produkty

Druh dijonské
Hmotnost 215 g
Objem 200 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.