Čokoláda bílá Tropilia Valrhona 26 % kakaa 300 g
Kód: 300_V5439Související produkty
Detailní popis produktu
Bílé čokoládové pecičky Tropilia Ivoire s obsahem kakaa 26 %. Vyhovují každodenním potřebám šéfcukrářů i cukrářských amatérů a nadšenců. Snadno se používají, mají široké možnosti využití a konzistentní kvalitu a chuť. Bílé čokoládové pecičky využijete všude tam, kde potřebujete jemnější chuť a bílou barvu. V chuti poznáte nádech karamelu, vanilky a jemné tóny slazeného kondenzovaného mléka. Lze použít například pro výrobu čokoládové pěny (mousse), čokoládové omáčky, zmrzliny a sorbetů, horké čokolády, čokoládových polev nebo čokoládových krémů. Tuto čokoládu je třeba skladovat na suchém místě při konstantní teplotě mezi 16 - 18 ° C po dobu max. 14 měsíců.
Složení: kakaové boby (min. 26 %), kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, emulgátory (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt.
Alergeny: Obsahuje sóju, mléko (laktózu). Může obsahovat stopy ořechů.
NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY
(Údaje pro 100 gramů)
Kalorie: 2290 kJ / 548 kcal
Tuky: 32 g z toho nasycené mastné kyseliny: 20 g
Sacharidy: 59 g z toho cukry: 48 g
Bílkoviny: 6,2 g
Soli: 0,23 g
Upozornění: Čokoládu objednáváme ve velkém 10 kg balení a sami ji vakuově balíme do menších balíčků. Čokoládu Valrhona tedy neobdržíte v originálním balení, ale zavakuovanou v průhledném plastovém obalu. Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění. Děkujeme za pochopení.
praktické rady
Uchovávejte na suchém místě při teplotě od 16 do 18 °C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Prodej skončil |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Alergeny - laktóza: | obsahuje |
Druh čokolády: | bílé |
Hmotnost: | 300 g |
Obsah kakaové sušiny: | 26 % |
Požadované vlastnosti: | Na vaření |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Valrhona je světoznámá společnost založená v roce 1922 ve Francii v Rhone Valley cukrářem A. Guironnetem. Vyrábí řadu čokolád Grand Cru pro profesionální šéfcukráře, od roku 1990 rozšířila řadu svých výrobků i pro amatérské cukráře a milovníky čokolády. Čokoláda i čokoládové pecičky Valrhona se vyrábějí z nejlepších kakaových bobů z různých oblastí světa (například čokoláda Caraïbe je vyrobena z kakaových bobů vypěstovaných v karibské oblasti, Manjari z bobů pocházejících z Madagaskaru).