UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k obrovskému nárůstu objednávek a přetížení dopravců bychom vás chtěli informovat, že vaše objednávky mohou být doručeny se zpožděním. Děkujeme za pochopení.    >>> Více informací <<<

Recepty

Vepřová panenka ve slanině s houbovou omáčkou

Vepřová panenka neboli vepřová svíčková patří mezi nejchutnější libové vepřové maso, je ideální na...

Tatarský biftek z hovězí svíčkové s kapaty a šalotkou

Tento recept na tatarák neboli tatarský biftek z hovězí svíčkové s kapary a šalotkou je jeden z ne...

Roláda z roštěné s perníkovou omáčkou

Ingredience 400 g roštěnce/pupku 150 g mletého masa (mix) 3 stroužky česneku 3 vejce 60 g...

Rizoto s hříbky

Ingredience 120 g másla 1 šalotka, nakrájená nadrobno 1 stroužek česneku, nakrájený nadrobn...

Jablečný štrůdl s vlašskými ořechy

V naší škole vaření Chefparade v pražské tržnici jsme ve spolupráci se Světem Zdraví připravili vyni...

Hruška na víně

Ubriaca pera - hruška vařená v bílém víně se šafránem a aromatickou čokoládou - je italský recept ...

Italský bílý chléb

Italské pečivo je jemné, nadýchané, zkrátka jako obláček. Díky své struktuře na sebe skvěle váže oli...

Jemná rajčatová polévka

My ji známe pod názvem rajská polévka, ale Italové ji dochucují trochu jinak - až vznikne jemná rajč...

Hříbková omáčka na těstoviny

Ačkoli vlahá letní rána přímo vybízejí na procházku po lese a sbírání hub, tato omáčka na těstoviny ...

Poctivý domácí kuřecí vývar

Poctivý domácí kuřecí vývar vás postaví na nohy a zahřeje na duši. Jako základ se hodí pro přípravu ...

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 56