Filetovací nože

Nejprodávanější

Filetovací nůž Grand Gourmet WMF 16 cm
 
2 229 Kč
Detail
Zwilling Four Star nůž filetovací 18 cm
 
2 140 Kč
Detail
8 položek celkem
Filetovací nůž Fibre Karbon 2 De Buyer 16 cm
1 699 Kč

Filetovací nůž  De Buyer má flexibilní   čepel dlouhou 16 cm vyrobenou vysoce kvalitní německé nožířské oceli. Extrémní ostrost, unikátní systém vyvážení...

Filetovací nůž Grand Gourmet WMF 16 cm
2 229 Kč

Tento nůž vám ulehčí porcování jemného rybího masa bez porušení její struktury. Nůž se pohodlně a bezpečně drží díky jeho ergonomicky tvarované rukojeti.

Filetovací nůž KitchenAid 18 cm
1 690 Kč

Filetovací nůž KitchenAid  má úzkou prohnutou čepel dlouhou 18 cm vyrobenou z kvalitní  německé vysokouhlíkové oceli. Rukojeť z kompozitního dřeva přináší dokonalou rovnováhu...

Japonský nůž Sujihiki Zwilling Miyabi 5000FCD 24 cm
ZdarmaZdarma
5 999 Kč

Japonský filetovací nůž Sujihiki má čepel o délce 24 cm , která je vyrobena z nerezové oceli se 49 vrstvami a tvrdostí 60 HRC . Japonský tvar čepele s damascénským...

Japonský filetovací nůž Sujihiki Zwilling Miyabi 5000MCD 24 cm
ZdarmaZdarma
11 999 Kč

Japonský filetovací nůž Sujihiki  má úzkou dlouhou  čepel o délce 24 cm , která je vyrobena ze 101 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z...

Japonský filetovací nůž Sujihiki Zwilling Miyabi 6000MCT 24 cm
ZdarmaZdarma
6 999 Kč

Japonský filetovací nůž Sujihiki má úzkou dlouhou  čepel o délce 24 cm , která je vyrobena ze 2 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové...

Zwilling Four Star nůž filetovací 18 cm
Novinka
2 140 Kč
Zwilling Miyabi 4000 FC Sujihiki, 24 cm
ZdarmaZdarma
4 599 Kč

Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Miyabi. Nůž Miyabi 4000 FC Sujihiki s čepelí o délce 24 cm ze speciální oceli,...

Filetovací nůž vám umožní snadno a rychle vytvořit filety (jednotlivé porce) ryby nebo třeba kuřecího masa. Lehce oddělíte jemné rybí maso od kůže nebo od kostí bez porušení struktury masa a beze velkých ztrát. Filetovací nože mají úzkou a dlouhou čepel, která je flexibilní (pružná), a tak se s nimi skvěle pracuje.