Dellinger
Nejprodávanější

Tento nůž vznikl jako osobní projekt firmy Nože zVostra a Dellinger. Tvar čepele vychází z klasického tvaru samurajské dýky Tanto, která byla nedílnou součástí výzbroje každého...

Kuchařská pinzeta Dellinger je důležitým pomocníkem nejen při prezentování pokrmů či aranžování na talíři, využijete ji ale také při smažení nebo grilování. Je vhodná zejména...

Extrémně ostrý japonský kuchařský nůž GYUTO OKAMI (délka čepele 190 mm) je univerzální nástroj pro krájení, plátkování a čištění masa nebo práci s ovocem a zeleninou, který vám...

Extrémně ostrý čínský kuchyňský nůž ROSE WOOD DAMASCUS (délka čepele 165 mm) využijete k sekání a řezání zeleniny a masa. Je to ideální typ nože pro krájení menších kusů...

Velmi ostrý japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN (délka čepele 210 mm) využijete k běžnému krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny a díky výše položenému...

Velmi ostrý japonský kuchařský nůž KIRITSUKE GYUTO KHD PROFESSIONAL DAMASCUS (délka čepele 195 mm) je vhodný ke krájení, plátkování a čištění masa, ovoce i zeleniny, navíc s ním...

Extrémně ostrý japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD (délka čepele 199 mm) připomíná sekáček na maso, ale je určen primárně pro krájení zeleniny na drobné kostičky nebo...

Extrémně ostrý japonský kuchařský nůž NAKIRI OKAMI (délka čepele 170 mm) připomíná svým tvarem sekáček na maso, ale nenechte se mýlit, snadno s ním totiž nakrájíte veškerou...

Velmi ostrý japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS (délka čepele 200 mm) je vhodný ke krájení, plátkování a čištění masa, ovoce i zeleniny. Díky výše položenému...

Extrémně ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny OKAMI (délka čepele 90 mm) je váš malý hbitý pomocník při krájení, plátkování, loupání a dekorování ovoce a zeleniny,...

Extrémně ostrý japonský plátkovací nůž NAKIRI OKAMI (délka čepele 225 mm) je jako stvořený pro práci se syrovým či hotovým masem, které nakrájí na tenké, dokonalé plátky, které...

Extrémně ostrý japonský vykosťovací nůž OKAMI (délka čepele 145 mm) využijí především milovníci masa - díky své speciální úzké čepeli pro ně totiž bude vykosťování, porcování...

Velmi ostrý kuchařský nůž GYUTO CLASSIC SANDAL WOOD (délka čepele 200 mm) je vhodný ke krájení, plátkování a čištění masa, ovoce i zeleniny. Díky výše položenému hrotu s ním ale...

Extrémně ostrý japonský kuchařský nůž GYUTO OKAMI (délka čepele 200 mm) najde v kuchyni všestranné využití při krájení, plátkování nebo čištění masa, ovoce a zeleniny. Díky jeho...

Extrémně ostrý japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD (délka čepele 205 mm) je vhodný ke krájení, plátkování a čištění masa, ovoce i zeleniny. Díky výše položenému hrotu...

Velmi ostrý japonský kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS (délka čepele 200 mm) využijete při krájení, plátkování a čištění masa, ovoce i zeleniny, navíc s ním ale díky zkosenému...

Velmi ostrý japonský kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS (délka čepele 200 mm) využijete při krájení, plátkování a čištění masa, ovoce i zeleniny, navíc s ním ale díky zkosenému...

Velice ostrý japonský kuchařský nůž USUBAGATA NAKIRI KANETSUNE HON-WARIKOMI (délka čepele 165 mm) připomíná sekáček na maso, ale je určen primárně pro krájení zeleniny na drobné...

Ostrý japonský nůž na zeleninu NAKIRI SEKIRYU (délka čepele 170 mm) je profesionálním nožem na krájení a sekání zeleniny a bylinek. Snadno s ním dosáhnete požadovaných kostiček...

Extrémně ostrý okrajovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS (délka čepele 70 mm) je perfektní pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny, ale i na špikování masa a přesné řezání....

Velmi ostrý plátkovací nůž KITA NORTH DAMASCUS (délka čepele 205 mm) je ideální pro krájení syrového nebo hotového masa na tenké plátky. Pracuje rychle, snadno a přesně, zatímco...

Extrémně ostrý japonský plátkovací nůž ROSE WOOD DAMASCUS (délka čepele 210 mm) využijí zejména milovníci hovězího carpaccia, šunky, masa a uzenin, protože je dokáže...

Velmi ostrý plátkovací nůž SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD (délka čepele 127 mm) dokonale nakrájí každé carpaccio, šunku, krůtu a pečeni. Čistý design a nejvyšší kvalita je...

Sadu ostrých japonských nožů SEKYRIU v dárkovém boxu ocení každý amatérský i profesionální kuchař. Sada obsahuje univerzální Santoku nůž pro všestranné použití v kuchyni,...

Sadu ostrých japonských nožů TSUCHIME SEKYRIU v dárkovém boxu ocení každý amatérský i profesionální kuchař. Sada obsahuje univerzální Santoku nůž pro všestranné použití v...

Extrémně ostrý japonský kuchařský Santoku nůž CULLENS GERMAN SAMURAI (délka čepele 170 mm) využijete k běžnému krájení, řezání a mletí všech potravin. Oproti klasickým...

Velmi ostrý japonský kuchařský Santoku nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN (délka čepele 180 mm) využijete k běžnému krájení, řezání a mletí všech potravin. Oproti klasickým kuchařským...

Extrémně ostrý japonský kuchařský Santoku nůž OKAMI (délka čepele 180 mm) využijete k běžnému krájení, řezání a mletí všech potravin. Oproti klasickým kuchařským nožům se...

Extrémně ostrý japonský kuchařský Santoku nůž ROSE WOOD DAMASCUS (délka čepele 175 mm) využijete k běžnému krájení, řezání a mletí všech potravin. Oproti klasickým kuchařským...

Ultra ostrý srbský nůž VG-10 ZED ONE (délka čepele 195 mm) je fantastický nůž, se kterým není téměř nic problém. Zvládne sekání, krájení, vykosťování, čištění masa a zeleniny a...

Velmi ostrý japonský univerzální nůž KITA NORTH DAMASCUS (délka čepele 150 mm) využijete při běžném krájení, plátkování, loupání ovoce i zeleniny a dalších činnostech. Jde o...

Extrémně ostrý japonský univerzální nůž ROSE WOOD DAMASCUS (délka čepele 130 mm) využijete ke krájení potravin, u nichž je důležitá přesnost, například tedy při krájení menšího...

Extra ostrý zavírací Santoku nůž KARASU (délka čepele 115 mm) se stane věrným partnerem každého, kdo na svých cestách v přírodě i vaří. Překrásný design čepele a nejvyšší...
✅ Česká značka špičkových nožů, náčiní, beauty potřeb, šperků |
![]() |
Český výrobce Dellinger se zaměřuje zejména na sortiment produktů, který vyrábí v Japonsku z prvotřídní damaškové oceli. Jedná se o kuchařské a kuchyňské nože, nože kapesní a lovecké, mačety, sekery a podobně. Damašková ocel je vyhlášená díky její kvalitě a vrstvení oceli (33 vrstev z každé strany nože + ocelové jádro VG-10), které zaručuje jedinečnou tvrdost, ostrost a dlouhou životnost. Nože jsou typické jedinečnými kresbami na čepeli, například v řadě Sakura. Z damaškové oceli vyrábí třeba i originální šperky. Tyto produkty však nejsou zdaleka jediné, vybrat si můžete z celé řady prkének, pouzder na nože, brusných kamenů, kožené zástěry či produkty pro péči o vousy a vlasy - břitvy, nůžky.