VÝPRODEJ SKLADU až -70%
Hrnce, pánve, nože a další pomůcky na vaření, pečení i stolování!

Těstoviny

12 položek celkem
Těstoviny Spaghettini Tre Mulini 500 g
Ihned k odeslání
Kód: 000362
39 Kč
Kód: 000362
Mezze Penne Rigate Tre Mulini 500 g
Ihned k odeslání
Kód: 022228
39 Kč
Kód: 022228
Těstoviny Farfalle Tre Mulini 500 g
Ihned k odeslání
Kód: 002949
39 Kč
Kód: 002949
široké rýžové nudle pho 5 mm
Ihned k odeslání
Kód: 05.200.012
59 Kč
Kód: 05.200.012
široké rýžové nudle pho 3 mm
Tip
Ihned k odeslání
Kód: 05.200.011
59 Kč
Kód: 05.200.011
image038
Ihned k odeslání
Kód: 05.030.012
69 Kč
Kód: 05.030.012
image011
Ihned k odeslání
Kód: 05.030.011
39 Kč
Kód: 05.030.011
sklenene nudle vermicelli 100 g
Ihned k odeslání
Kód: 05.030.010
19 Kč
Kód: 05.030.010
široké rýžové nudle pho 1 mm
Ihned k odeslání
Kód: 05.200.010
59 Kč
Kód: 05.200.010
široké rýžové nudle pho 10 mm
Ihned k odeslání
Kód: 05.200.013
59 Kč
Kód: 05.200.013
Těstoviny Pennette Rigate Tre Mulini 500 g
Ihned k odeslání
Kód: 027198
39 Kč
Kód: 027198
Těstoviny Mezze Maniche Tre Mulini 500 g
Ihned k odeslání
Kód: 005277
39 Kč
Kód: 005277

Italské těstoviny vás nezklamou chutí ani konzistencí. Ať se rozhodnete připravit špagety, pappardelle nebo lasagne, s těmito těstovinami se vám to podaří. Značky Barilla a Tre Mulini jsme pro vás ověřili, aby se vám vaření maximálně podařilo. Italské těstoviny dovážíme osobně od italských výrobců. Pokud ale chcete domácí těstoviny, obstarejte si strojek na těstoviny, se kterým vám to půjde od ruky.

Rýžové nudle jsou známé především v asijských pokrmech jako je polévka Pho, smažené nudle či jarní závitky. Jsou vyrobeny ze 100% rýžové mouky, jsou bezlepkové, bez přísad či konzervačních látek. Nabízíme různé šířky nudlí: 1 mm, 3 mm, 5 mm a 10 mm.
Také nabízíme vlasové rýžové nudle v různě velkých baleních. Příprava těchto nudlí je velmi jednoduchá a rychlá. Jsou vhodné jako náplň do jarních závitků, příloha k masu či do polévek.

Udon nudle jsou vyrobeny ze speciální mouky a využijete je zejména v japonské kuchyni do japonských vývarů tzv. kakejiru. Tradičně se podávají s krevetami a jarní cibulkou.