Tabasco omáčka Habanero Pepper McIlhenny 60 ml Kód: 37306

109 Kč / ks 95 Kč bez DPH
Skladem na prodejně

Související produkty

Detailní popis produktu

Tabasco omáčka Habanero Pepper je pravou výzvou pro všechny milovníky ostrého, kterým připadají ostatní tabasca málo pálivá. Jde o dosud nejpálivější tabasco jamajského typu. Obsahuje papayu, mango, cibuli a česnek pro správné rozvinutí pálivosti tabasco omáčky. Chuť tak zůstává prudce pálivá, aniž by byla chemická. Omáčka je koncentrovaná a spotřebujete jí vždy jen pár kapek. Mleté maso, steak, ryby, polévky, omáčky, krevety, kuřecí maso, mexická kuchyně, dušená jídla, rýže, marinády nebo zeleninová jídla budou milovníkům ostrého chutnat ještě víc. Vyzkoušejte i další chilli omáčky.

Stupeň pálivosti: star2 star2 star2 star star

Objem: 60 ml

Složení: chilli papričky habanero, jedlá sůl, kvasný lihový ocet, papaya, mango, cibule, česnek, koření

NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY

(Údaje pro 100 g)

Kalorie: 419 kJ / 100 kcal

Tuky: 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g

Sacharidy: 23 g z toho cukry: 21 g

Bílkoviny:1,5 g

Soli: 6 g

Vláknina: 2,4 g

 

Doplňkové parametry

Druh: omáčky
Druh omáčky: chilli
Objem: 60 ml
Stupnice pálivosti: ★ ★ ★ ☆ ☆
Typ: klasické omáčky, tabasco
Chilli omáčka Habanero Mučíto extra pálivá 100ml
149 Kč / ks
Kód: 805
Chilli omáčka Sriracha hot 740 ml
Tip
Skladem na prodejně
Kód: 10.090.011
129 Kč / ks

Nejznámější chilli omáčka Sriracha hot chilli je nejpoužívanějším dochucovadlem zejména v thajské a vietnamské kuchyni. Můžete ji využít na mořské plody, závitky či jako...

Kód: 10.090.011
Tabasco omáčka Green Pepper McIlhenny 57 ml
99 Kč / ks
Kód: 37302
Tabasco omáčka Chipotle Pepper McIlhenny 60 ml
99 Kč / ks
Kód: 37305

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobky značky TABASCO® se vyrábějí podle rodinné tradice od roku 1860, kdy Edmund McIlhenny poprvé vytvořil červenou omáčku Tabasco. Milovník jídla a zahradník McIlhenny použil semínka papričky Capsicum frutescens, která pocházela z Mexika a Střední Ameriky. Začal ji pěstovat v Luisianě a vytěžil maximum z její pikantní chuti. Rozdrtil chilli papričky s dalším kořením, islandskou soli, vínem, octem a tento kašovitý základ nechat zrát zhruba 2 měsíce ve sklenici a vznikla omáčka Tabasco, která je nyní známá po celém světě a používá se již 140 let pro ochucování pokrmů ve všech kontinentech.