Čokoláda tmavá Tropilia Valrhona 70 % kakaa 500 g

(0x)
 
  • 1 z 3
 
Dostupnost Skladem
Cena bez DPH 190,43 Kč
219 Kč / ks    
Kód produktu 500_V2236
Výrobce Valrhona
Stránky výrobce valrhona.com/accueil.aspx
Kategorie Čokoláda na vaření
 
 

Tmavé čokoládové pecičky Tropilia Dark s obsahem kakaa 70 %. Vyhovují každodenním potřebám šéfcukrářů i cukrářských amatérů a nadšenců. Snadno se používají, mají široké možnosti využití a konzistentní kvalitu a chuť. Vysoký obsah kakaa zaručuje velmi intenzivní čokoládovou chuť vašich cukrářských výtvorů. Lze použít například pro výrobu čokoládové pěny (mousse), čokoládové omáčky, zmrzliny a sorbetů, horké čokolády, čokoládových polev nebo čokoládových krémů. Tuto čokoládu je třeba skladovat na suchém místě při konstantní teplotě mezi 16 - 18 ° C po dobu max. 14 měsíců.
 
Složení: kakaové boby (min. 70 %), cukr (28 %), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko (0,5 %), emulgátory (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt.

Obsah tuku: 39 %.

Alergeny: sója, může obsahovat stopy ořechů a vajec.

Upozornění: Čokoládu objednáváme ve velkém 10 kg balení a sami ji vakuově balíme do menších balíčků. Čokoládu Valrhona tedy neobdržíte v originálním balení, ale zavakuovanou v průhledném plastovém obalu. Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění. Děkujeme za pochopení.

Informace o výrobci

Valrhona je světoznámá společnost založená v roce 1922 ve Francii v Rhone Valley cukrářem A. Guironnetem. Vyrábí řadu čokolád Grand Cru pro profesionální šéfcukráře, od roku 1990 rozšířila řadu svých výrobků i pro amatérské cukráře a milovníky čokolády. Čokoláda i čokoládové pecičky Valrhona se vyrábějí z nejlepších kakaových bobů z různých oblastí světa (například čokoláda Caraïbe je vyrobena z kakaových bobů vypěstovaných v karibské oblasti, Manjari z bobů pocházejících z Madagaskaru).

Podobné produkty

Hmotnost 0.5 kg
Druh čokolády hořké
Hmotnost 500 g
Obsah kakaové sušiny 70 %
Požadované vlastnosti Na vaření

Čokoláda Valrhona


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář