Čokoláda tmavá Tropilia Valrhona 70 % kakaa 500 g Kód: 500_V2236

Akce Tip Black Friday 2017
Výrobce: Valrhona
269 Kč –26 %
Čokoláda tmavá Tropilia Valrhona 70 % kakaa 500 g
269 Kč –26 % 199 Kč / ks 173 Kč bez DPH
Skladem na prodejně

Související produkty

Detailní popis produktu

6CZ_Soja 7CZ_Mléko 8CZ_Ořechy 3CZ_Vejce

Tmavé čokoládové pecičky Tropilia Dark s obsahem kakaa 70 %. Vyhovují každodenním potřebám šéfcukrářů i cukrářských amatérů a nadšenců. Snadno se používají, mají široké možnosti využití a konzistentní kvalitu a chuť. Vysoký obsah kakaa zaručuje velmi intenzivní čokoládovou chuť vašich cukrářských výtvorů. Lze použít například pro výrobu čokoládové pěny (mousse), čokoládové omáčky, zmrzliny a sorbetů, horké čokolády, čokoládových polev nebo čokoládových krémů. Tuto čokoládu je třeba skladovat na suchém místě při konstantní teplotě mezi 16 - 18 ° C po dobu max. 14 měsíců.

Složení: kakaové boby (min. 70 %), cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátory (sójový lecitin, E476), přírodní vanilkový extrakt

Alergeny: Obsahuje sóju, mléko (laktózu). Může obsahovat stopy ořechů a vajec.

NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY

(Údaje pro 100 gramů)

Kalorie: 2313 kJ / 557 kcal

Tuky: 39 g z toho nasycené mastné kyseliny: 24 g

Sacharidy: 36 g z toho cukry: 27 g

Bílkoviny: 9 g

Soli: 0,02 g

Upozornění: Čokoládu objednáváme ve velkém 10 kg balení a sami ji vakuově balíme do menších balíčků. Čokoládu Valrhona tedy neobdržíte v originálním balení, ale zavakuovanou v průhledném plastovém obalu. Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění. Děkujeme za pochopení.

Doplňkové parametry

Hmotnost: 0.5 kg
Alergeny - laktóza: obsahuje
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 500 g
Obsah kakaové sušiny: 70 %
Požadované vlastnosti: Na vaření

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Valrhona je světoznámá společnost založená v roce 1922 ve Francii v Rhone Valley cukrářem A. Guironnetem. Vyrábí řadu čokolád Grand Cru pro profesionální šéfcukráře, od roku 1990 rozšířila řadu svých výrobků i pro amatérské cukráře a milovníky čokolády. Čokoláda i čokoládové pecičky Valrhona se vyrábějí z nejlepších kakaových bobů z různých oblastí světa (například čokoláda Caraïbe je vyrobena z kakaových bobů vypěstovaných v karibské oblasti, Manjari z bobů pocházejících z Madagaskaru).