Čokoláda mléčná Tropilia Valrhona 29 % kakaa 1 kg

(0x)
 
  • 1 z 4
 
Dostupnost Skladem
Cena bez DPH 346,96 Kč
399 Kč / ks    
Kód produktu V1964
Výrobce Valrhona
Stránky výrobce valrhona.com/accueil.aspx
Kategorie Čokoláda na vaření
 
 

Mléčné čokoládové pecičky Tropilia Milk s obsahem kakaa 29 %. Vyhovují každodenním potřebám šéfcukrářů i cukrářských amatérů a nadšenců. Snadno se používají, mají široké možnosti využití a konzistentní kvalitu a chuť. Vyvážený obsah kakaa je velmi vhodný pro kombinování chutí a zaručuje, že kakao a hořkost čokolády nepřebije ostatní chutě vašich cukrářských výtvorů. Lze použít například pro výrobu čokoládové pěny (mousse), čokoládové omáčky, zmrzliny a sorbetů, horké čokolády, čokoládových polev nebo čokoládových krémů. Tuto čokoládu je třeba skladovat na suchém místě při konstantní teplotě mezi 16 - 18 ° C po dobu max. 14 měsíců.
 
Složení: kakaové boby (min. 29 %), kakaové máslo, cukr, emulgátory (sójový lecitin), sušené mléko, přírodní vanilkový extrakt.

Alergeny: sója, sušené mléko, může obsahovat stopy ořechů a vajec

Upozornění: Čokoládu objednáváme ve velkém 10 kg balení a sami ji vakuově balíme do menších balíčků. Čokoládu Valrhona tedy neobdržíte v originálním balení, ale zavakuovanou v průhledném plastovém obalu. Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění. Děkujeme za pochopení.

 

Informace o výrobci

Valrhona je světoznámá společnost založená v roce 1922 ve Francii v Rhone Valley cukrářem A. Guironnetem. Vyrábí řadu čokolád Grand Cru pro profesionální šéfcukráře, od roku 1990 rozšířila řadu svých výrobků i pro amatérské cukráře a milovníky čokolády. Čokoláda i čokoládové pecičky Valrhona se vyrábějí z nejlepších kakaových bobů z různých oblastí světa (například čokoláda Caraïbe je vyrobena z kakaových bobů vypěstovaných v karibské oblasti, Manjari z bobů pocházejících z Madagaskaru).

Druh čokolády mléčné
Hmotnost 1 kg
Obsah kakaové sušiny 29 %
Požadované vlastnosti Na vaření

Čokoláda Valrhona


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář