Sous Vide Supreme 11 l

(11x)
 
Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 7
 

Hrnec Sous Vide Supreme umožňuje připravovat pokrmy metodou Sous-Vide, což je vakuové vaření při nízkých teplotách, přičemž je v pokrmu zachováno maximum chuti, šťávy a vitamínů.  Je možné přesně regulovat teplotu, tělo hrnce je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli. Objem hrnce je 11 litrů a je možná naráz připravit až 20 porcí.

Dostupnost Skladem na prodejně
Cena bez DPH 10 743 Kč bez DPH
12 999 Kč / ks    
Kód produktu EUSVK-00001
Výrobce Sous Vide Supreme
Stránky výrobce sousvidesupreme.com/Defau...
Kategorie Sous Vide přístroje
Záruka 2 roky
 
 

CZNE_domyckyCZNE_dotrouby

POPIS

V hrnci Sous Vide Supreme můžete připravovat pokrmy metodou Sous-Vide. Jedná se o vakuové vaření při nízkých teplotách, přičemž je v pokrmu zachováno maximum chuti, šťávy a vitamínů.  Je to systém vakuového vaření, při němž se potraviny připravují ve vodní lázni s přesně regulovanou teplotou ve vzduchotěsném obalu. Vakuovou metodou lze připravit různé typy jídel, např. maso, ryby nebo zeleninu.

Stačí vám jen tento SousVide hrnec, vakuovačka pro odsátí veškerého vzduchu a speciální vakuovací sáčky či fólie. Pak už jen zvolíte požadovanou teplotu a čas a vaříte do té doby, než se ingredience bude pod vidličkou rozpadat, ale na talíři si udrží svůj tvar. Tuto metodu vaření si zamilujete a už nebudete chtít připravovat jídla jiným způsobem.

Hrnec na vodní lázeň Sous-vide Supreme je speciálně navržen pro gurmánské vaření v domácnostech a v malých restauracích. Sous vide vaření zachovává nutriční hodnoty pokumu a výsledkem je pokrm nesrovnatelné chuti a textury. Napříkad dokonale propečený hovězí steak nebo šťavnatá kachní prsa. A to vše jednoduše s pouhým stisknutím tlačítka.

TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.

SPECIFIKACE

Vnější rozměry: 36 x 29 x 29 cm 

Vnitřní rozměry: 31,8 x 24,8 x 17 cm

Objem: 11 l (cca 20 porcí po 115 g)

Hmotnost: 5,9 kg

Maximální hloubka lázně: 18,78 cm (dostatečná hloubka pro přípravu pečeně, jehněčí kýty apod.)

Rozsah teplot: 30º až 99ºC

Přesnost měření: 1ºC

Materiál: nerezová ocel

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Pokrm si zachová své charakteristické aroma, maximum chuti a také svou šťavnatost.

Jedná se o zdravé vaření se zachováním nutričních hodnot a vitamínů.

Přehled o teplotě - LED displej.

Rozsah teplot od 30º do 99ºC s přesností měření na 1ºC.

Sous Vide uspoří energii a zároveň špinavé nádobí. Možnost přípravy až 20 porcí najednou.

Čištění je velmi jednoduché, neboť všechny potraviny se připravují zavakuované a proto hrnec stačí pouze opláchnout a usušit.

Lze používat s vakuovými sáčky jiných výrobců.

minus

Nelze mýt v myčce na nádobí

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: NE

Vhodné do trouby: NE

Vhodné do myčky: NE

Chcete se dozvědět víc o metodě vaření Sous-Vide? Přečtěte si náš článek.

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season   seal   simmer


Ochutit

  Zavakuovat   Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Sous Vide Supreme nebo na podobné produkty dalších značek.

Informace o výrobci

Manželé (a doktoři) Michael a Mary Dan Eades jsou spolutvůrci technologie Sous Vide Supreme a zároveň odborníci na výživu a autoři patnácti knih o výživě a hubnutí, majitelé restaurace a znát je můžete i z kuchařské TV show. Protože hrnce na sous vide (techniku pomalého vaření pokrmů) pro domácnosti neexistovaly, vyvinuli v roce 2009 první parní hrnec Sous-vide Supreme™.

Podobné produkty

Barva stříbrná
Délka 36 cm
Hmotnost 5,9 kg
Materiál nerezová ocel
Objem 11 l
Požadované vlastnosti Displej
Šířka 29 cm
Výška 29 cm

Losos vařený metodou Sous Vide


  • Kůrka
    14.4.2017 17:20 | Ronick
    Chtěl bych se zeptat jestli se ta krásná kůrka udělá v tom vakuu při nízké teplotě nebo jestli je to třeba ještě nějak pošmoulit na grilu.

    • Kůrka
      15.4.2017 11:18 | Kuba
      Dobrý den, Jelikož sous vide je vaření v uzavřeném váčku, který plave ve vodě, kůrka se samozřejmě sama neudělá. Pro tu je potřeba dotyk s horkým povrchem. Díky sous vide tedy dosáhnete dokonalého uvaření masa uvnitř tak, aby bylo vláčné a šťavnaté a pro zlatavou kůrku pak stačí maso opéct jednu či dvě minutky na pánvi. Ne více, jinak by se maso převařilo.

Přidat komentář

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.