Sous Vide Supreme 11 l Kód: EUSVK-00001

Doprava zdarma
12 999 Kč / ks 10 743 Kč bez DPH
Skladem na prodejně

Hrnec Sous Vide Supreme umožňuje připravovat pokrmy metodou Sous-Vide, což je vakuové vaření při nízkých teplotách, přičemž je v pokrmu zachováno maximum chuti, šťávy a vitamínů.  Je možné přesně regulovat teplotu, tělo hrnce je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli. Objem hrnce je 11 litrů a je možná naráz připravit až 20 porcí.

Související produkty

Detailní popis produktu

CZNE_domyckyCZNE_dotrouby

POPIS

V hrnci Sous Vide Supreme můžete připravovat pokrmy metodou Sous-Vide. Jedná se o vakuové vaření při nízkých teplotách, přičemž je v pokrmu zachováno maximum chuti, šťávy a vitamínů.  Je to systém vakuového vaření, při němž se potraviny připravují ve vodní lázni s přesně regulovanou teplotou ve vzduchotěsném obalu. Vakuovou metodou lze připravit různé typy jídel, např. maso, ryby nebo zeleninu.

Stačí vám jen tento SousVide hrnec, vakuovačka pro odsátí veškerého vzduchu a speciální vakuovací sáčky či fólie. Pak už jen zvolíte požadovanou teplotu a čas a vaříte do té doby, než se ingredience bude pod vidličkou rozpadat, ale na talíři si udrží svůj tvar. Tuto metodu vaření si zamilujete a už nebudete chtít připravovat jídla jiným způsobem.

Hrnec na vodní lázeň Sous-vide Supreme je speciálně navržen pro gurmánské vaření v domácnostech a v malých restauracích. Sous vide vaření zachovává nutriční hodnoty pokumu a výsledkem je pokrm nesrovnatelné chuti a textury. Napříkad dokonale propečený hovězí steak nebo šťavnatá kachní prsa. A to vše jednoduše s pouhým stisknutím tlačítka.

TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.

SPECIFIKACE

Vnější rozměry: 36 x 29 x 29 cm 

Vnitřní rozměry: 31,8 x 24,8 x 17 cm

Objem: 11 l (cca 20 porcí po 115 g)

Hmotnost: 5,9 kg

Maximální hloubka lázně: 18,78 cm (dostatečná hloubka pro přípravu pečeně, jehněčí kýty apod.)

Rozsah teplot: 30º až 99ºC

Přesnost měření: 1ºC

Materiál: nerezová ocel

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Pokrm si zachová své charakteristické aroma, maximum chuti a také svou šťavnatost.

Jedná se o zdravé vaření se zachováním nutričních hodnot a vitamínů.

Přehled o teplotě - LED displej.

Rozsah teplot od 30º do 99ºC s přesností měření na 1ºC.

Sous Vide uspoří energii a zároveň špinavé nádobí. Možnost přípravy až 20 porcí najednou.

Čištění je velmi jednoduché, neboť všechny potraviny se připravují zavakuované a proto hrnec stačí pouze opláchnout a usušit.

Lze používat s vakuovými sáčky jiných výrobců.

minus

Nelze mýt v myčce na nádobí

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: NE

Vhodné do trouby: NE

Vhodné do myčky: NE

Bannery_sous_vide_1

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season   seal   simmer


Ochutit

  Zavakuovat   Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Sous Vide Supreme nebo na podobné produkty dalších značek.

Doplňkové parametry

Záruka: 2 roky
Barva: stříbrná
Délka: 36 cm
Hmotnost: 5,9 kg
Materiál: nerezová ocel
Objem: 11 l
Požadované vlastnosti: Displej
Šířka: 29 cm
Výška: 29 cm
Vakuovačka Sous Vide Steba VK 5
Tip Doprava zdarma
2 299 Kč / ks

Vakuovačka je vhodná na zavakuování potravin. Vakuovačka odsaje veškerý přebytečný vzduch a tím prodlouží potravinám trvanlivost a čerstvost. 

Kód: VK5
Univerzální vařič Sous Vide Steba SV 50
Tip Doprava zdarma
4 799 Kč / ks

Sous Vide Steba SV 50 je ponorný vařič, který se používá pro vaření metodou Sous-vide. Vařič je přenosný, můžete jej použít v jakékoliv nádobě s hloubkou alespoň 15 cm. Snadno...

Kód: SV50
steba sv 200 pro
Doprava zdarma
Skladem na prodejně
Kód: SV200
10 459 Kč / ks

Hrnec Sous Vide  Steba umožňuje vaření   metodou Sous-Vide . Takto připravený pokrm si zachová maximum chutí a vůní, ale také zdraví prospěšných látek . Uspoříte nejen čas...

Kód: SV200
Sous Vide Steba SV 100 Professional
Tip Doprava zdarma
8 299 Kč / ks

Sous Vide Steba SV 100 Professional je  cirkulační zařízení  hodné pro přípravu pokrmů metodou Sous-Vide.  Přístroj udrží konstantní teplotu v jakékoliv nádobě o hloubce 15...

Kód: SV100
Fólie do vakuovačky Sous Vide Steba 28 x 600 cm 2 role
Tip Doprava zdarma
499 Kč / ks

Fólie do vakuovačky je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu s 3D strukturou , balení obsahuje 2 role o rozměru 28 x 600 cm . Výhodou těchto fólií je, že si můžete...

Kód: ND 93-36-00
Sous Vide Supreme 9 l
Doprava zdarma
Skladem na prodejně
Kód: EUSVD-00101
9 499 Kč / ks

Hrnec Sous Vide Supreme   Demi umožňuje připravovat pokrmy metodou Sous-Vide , což je vakuové vaření při nízkých teplotách, přičemž je v pokrmu zachováno maximum chuti,...

Kód: EUSVD-00101
Sous vide for the Home Cook Sous Vide Supreme
Doprava zdarma
599 Kč / ks

Kuchařka Sous Vide for the Home Cook od výrobce Sous Vide Supreme obsahuje více než 200 receptů na pokrmy vařené Sous Vide metodou. Recepty jsou psány krok za krokem pro...

Kód: EUSBB-00100
Easy Sous Vide Cookbook Sous Vide Supreme
Doprava zdarma
Skladem na prodejně
Kód: EUSBB-00111
499 Kč / ks

Kuchařka Easy Sous Vide Cookbook  od výrobce Sous Vide Supreme je základní příručkou Sous-Vide vařením a obsahuje recepty ve 4 krocích na přípravu pokrmů metodou Sous Vide....

Kód: EUSBB-00111

Losos vařený metodou Sous Vide

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Kůrka 14.4.2017 17:20
Chtěl bych se zeptat jestli se ta krásná kůrka udělá v tom vakuu při nízké teplotě nebo jestli je to třeba ještě nějak pošmoulit na grilu.
Avatar autora Kůrka 15.4.2017 11:18
Dobrý den, Jelikož sous vide je vaření v uzavřeném váčku, který plave ve vodě, kůrka se samozřejmě sama neudělá. Pro tu je potřeba dotyk s horkým povrchem. Díky sous vide tedy dosáhnete dokonalého uvaření masa uvnitř tak, aby bylo vláčné a šťavnaté a pro zlatavou kůrku pak stačí maso opéct jednu či dvě minutky na pánvi. Ne více, jinak by se maso převařilo.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
7x
4
1x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole: