Blog, Strana 4

Hard Anodized neboli tvrdě eloxovaný hliník

CO ZNAMENÁ HARD ANODIZED? Hard anodized znamená v češtině tvrdě eloxovaný. Eloxování je speciální metoda, při které se na povrchu hliníku vytvoří och...

Dárkový průvodce - 12 tipů na vánoční dárky pro vaše blízké!

Vánoční období by mělo být časem klidu a pohody, ale mnohdy tomu tak není a může za to právě hon za dárky. Také nesnášíte přecpaná obchodní centra a l...

10 základních druhů koření, které nesmí v kuchyni chybět

Koření je nedílnou součástí každé kuchyně. Jejich jedinou rolí však není pouze dochucení pokrmů, mají skvělé účinky také na lidský organizmus. Každé k...

Teploměry do kuchyně od A do Z

Teplota hraje v kuchyni velikou roli. Ať už jde o teplotu při vaření, ve spíži, lednici nebo mrazáku. Co jiného nám může při dodržování správných tepl...

Foodparade 2017

  Foodparade je zpět!      V zahradách Trojského zámku pro vás již tradičně připravujeme food festival plný skvělých restaurací, které představí s...

Doprava Zdarma celý týden!

Využijte tento týden dopravu zdarmana všechny produkty na Chefshop.cz Opět po čase pro vás máme tuto oblíbenou akci. Jako vždy se doprava zdarma týká...

Víte, že původní těsto na quiche bylo z chleba?

Kořeny francouzského delikatesního koláče quiche Lorraine (čte se „kiš“) bychom asi jen stěží hledali někde jinde, než ve Francii, když se ve svém ori...

Kompletní průvodce grilováním

Vše, co jste chtěli vědět o grilování aneb 10 kapitol, které z každého udělají mistra grilování Grilování je jeden z nejoblíbenějších českých sportů...

Ledové čaje Harney & Sons

Spousta z nás si snídani bez čaje nedovede představit. Pijeme ho, když jsme nemocní a mnozí si jej rádi uvaří jen tak na chuť. Jenže s blížícím se lét...

Víte, co vše je potřeba na piknik?

Piknik je výlet s jídlem. Ale ne takový ten uspěchaný, kdy zabalíte rodině rohlíky na svačinu či toasty do alobalu, kdyby jim po cestě vyhládlo. Pikni...

Jak správně vybrat steakové nože?

Steakový nůž je ostrý nůž s tenkým, ale zato jemným ostřím, které se používá na krájení steaků. Po první světové válce se nerezová ocel pro výrobu nej...

Grilovací speciál 2017

Grilování je způsob přípravy pokrmů, který se těší čím dál větší oblibě, a to nejen proto, že jídlo z grilu má svou unikátní nezměnitelnou chuť, ale i...

Jak vybrat ten správný hrnec?

Když se řekne hrnec, nevybaví se nám už jenom rendlík na mléko či velký hrnec na knedle k nedělnímu obědu. Existuje tolik speciálních hrnců s tak mimo...

LotusGrill přináší revoluci v grilování. Víte proč?

Léto se nezadržitelnou rychlostí blíží a bude tu možná dříve, než byste řekli LotusGrill. Léto si mnozí z nás bez grilovaček zkrátka nedokáží pře...

Jak vybrat ten správný Sous Vide přístroj?

Jistě jste už někdy spatřili na jídelním lístku neznámé slovo sous-vide, viďte? Sous-vide není žádná omáčka, jak by se mohlo zpočátku zdát. ...