Zapékací mísa Ultime Emile Henry čtvercová granátová 28 x 23 cm

Kód: 342050
855 Kč / ks
Skladem (1 ks)

Zapékací mísa s rozměrem 28 x 23 cm a objemem 2,05 l je vyrobena ručně ze speciální keramiky, která je odolná proti teplotním šokům, nárazům a proti poškrábání. Ideální na přípravu gratinovaných brambor, lasagní, mořských plodů atd. Vhodná do myčky, mikrovlnky, trouby, lednice i mrazáku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ_mikro CZ_dotrouby270 CZ_domycky CZ_Lednice CZ_mrazák 

POPIS

Zapékací mísa Ultime od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Tato zapékací mísa má čtvercový tvar se zaoblenými rohy a je opatřena dvěma uchy pro pohodlnou manipulaci. Je ideální na přípravu lasagní, mořských plodů, gratinovaných brambor, na musacu (musaca je tradiční zapékaný pokrm pocházející z Balkánu a Blízkého Východu, známá je řecká musaka, která se skládá z vrstev mletého masa podušené s cibulí a česnekem, lilku, rajčat a bešamelové omáčky), sladkých nákypů atd. 

Zapékací mísa Ultime Emile Henry slonová kost 28 x 23 cm

Emile Herny je rodinná firma. Zapékací mísa je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design, díky kterému můžete pokrm v míse rovnou servírovat. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Zapékací miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí. Rozměr formy je 28 x 23 cm (vnitřní rozměr 20 x 20 cm) a objem 2,05 l. Výhodou keramické zapékací mísy je rovnoměrné vedení tepla a mísa udrží pokrm dlouho teplý.

SPECIFIKACE

Délka: 28 cm (s ušima)

Šířka: 23 cm

Vnitřní rozměr: 20 x 20 cm

Objem: 2,05 l

Materiál: keramika

Barva: granátová

Záruka: 10 let na výrobní vady

 VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Zapékací mísa je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti poškrábání, nárazům a teplotním šokům.

Ručně vyrobeno.

Krásný francouzský design.

Zapékací mísa je vhodná do trouby, do mikrovlnky, do myčky, do lednice i do mrazáku.

Ideální na sladké nákypy, gratinované brambory, lasagne, mořské plody, musacu atd.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Vhodné do trouby: Ano, do 270 °C

Vhodné do chladničky: Ano

Vhodné do mrazáku: Ano do - 20 °C

 

Gratinované brambory

RECEPT NA GRATINOVANÉ SMETANOVÉ BRAMBORY

800 g brambor, 400 ml smetany (31%), 100 g parmazánu / sýru Grana Padano, sůl, pepř, muškátový oříšek

Postup:
1. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.

2. Smetanu ochuťte solí, pepřem a troškou muškátového oříšku. Přidejte strouhaný parmezán a zamíchejte.

3. Brambory naskládejte do pekáčku a zalijte ochucenou smetanou.

4. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C cca 40 minut (do zlatova). 

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Emile Henry nebo na další podobné produkty

Doplňkové parametry

Kategorie: Zapékací misky a pekáče
Záruka: 10 let
Barva: Granátová
Typ produktu: Zapékací miska

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tradice francouzské společnosti Emile Henry sahá až do roku 1850. Již 6 generací si vzájemně předává rodinné dědictví a zkušenosti při výrobě unikátní keramiky. Každý kus je ručně vyroben a pečlivě opracován. Keramika Emile Henry je pálena ze speciální hlíny, výrobky jsou opatřeny jedinečnou paletou barev a mají nádherný francouzský design. V sortimentu najdete například zapékací mísy, formy na koláče - quiche, pekáče, misky na Creme Brulee, ale také hrnce, talíře, džbány a další doplňky do kuchyně a na jídelní stůl. 

VYBÍREJTE I PODLE TYPU:

Param_brand_hrnce_EHParam_brand_zapekaci_misy_EHParam_brand_formy_EHParam_brand_misky_EHParam_brand_talire_EHParam_brand_dozy_EHParam_brand_doplnky_EHParam_brand_pomucky_EH