Sáčky do vakuovačky Profi Cook 28 x 40 cm 50 ks
Kód: PROFIPCVK1015SVSouvisející produkty

Všestranný kuchařský nůž z kolekce Luxury značky Laguiole Style de Vie, uložen v krásné designové dárkové krabičce. Vysoce kvalitní nerezová ocel, zajímavě zdobená...

Kuchařský nůž WMF má vysokou čepel dlouhou 20 cm, díky které má univerzální využití. Je vykován z jednoho kusu speciální nožířské oceli. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná a...

Čínský kuchařský nůž Spitzenklasse Plus WMF je vyroben z jednoho kusu speciální kované nerezové oceli. Jeho čepel o délce 18,5 cm se hodí pro přípravu pokrmů tradičním čínským...

Kuchařský nůž Victorinox z kolekce Swiss Modern využijí jak profesionální tak amatérští kuchaři. Univerzální nůž s krásnou dřevěnou rukojetí bude ozdobou každé kuchyně.

Kuchařský nůž Kineo s délkou čepele 20 cm bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni. Patentovaná technologie WMF Performance Cut pro dlouhotrvající ostrost čepele, praktická...

Kuchařský nůž Spitzenklasse Plus WMF je vyroben z jednoho kusu speciální kované nerezové oceli. Má širokou a silnou čepel o délce 15 cm, která hladce projde skrz maso, ryby i...
Detailní popis produktu
POPIS
Balení 50 ks speciálních Sous Vide sáčků od výrobce Profi Cook, které jsou ideální pro vakuové uskladnění potravin a pro vaření metodou Sous-Vide. Sáčky umožňují maximální odsátí vzduchu. Sáčky Sousvide o rozměru 28 x 40 cm umožňují praktické skladování potravin jak v lednici, tak v mrazícím boxu. Vakuové sáčky prodlouží čerstvost a trvanlivost potravin a můžete v nich vařit populární metodou Sous-Vide, která zajistí, že váš pokrm bude měkký, šťavnatý a plný chuti a vůní. Sáčky jsou kompatibílní i s vakuovačkami jiných značek.
TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.
SPECIFIKACE
Balení obsahuje:
50 x sáček do vakuovačky
Rozměry: 28 x 40 cm (každý sáček)
A jak to vlastně funguje?
Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.
![]() |
![]() |
![]() |
||
---|---|---|---|---|
|
Zavakuovat | Zlehka vařit | ||
Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. |
Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření |
Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C. |
CO DÁL?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Profi Cook nebo na podobné produkty dalších značek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vakuování a sousvide |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 4006160101522 |

Vakuová svářečka fólií značky Concept je ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek), marinování, sous-vide. 4 provozní režimy,...

SV 1133 je Sous Vide vakuovačka z nerezové oceli, která je plně automatizovaná. Umožňuje bezpečné skladování jídla bez konzervačních látek, vaření metodou Sous-Vide a prodlouží...

Sáčky do vakuovačky Profi Cook slouží pro uskladnění surovin a vaření metodou Sous Vide. Mají zvýšenou pevnost a jsou vybaveny pomocnými drážkami pro maximální odsátí...

Vakuová svářečka fólií značky Concept je ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek), marinování, sous-vide. 4 provozní režimy,...

2 role speciální drážkované fólie pro vakuové balení potravin. Ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek, chrání před...

2 role speciální drážkované fólie pro vakuové balení potravin. Ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek, chrání před...

Praktická svářečka fólií (vakuovačka) ETA Atmos pro prodloužení trvanlivosti potravin, zachování chuti a vůní a ochranu předmětů před poškozením. Dva režimy pro suché a vlhké...
Losos vařený metodou Sous Vide
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.