Nůž Santoku Forged Brute 18 cm

Kód: FORGEDSDV620155
1 649 Kč / Ks
Skladem (1 Ks)

Santoku nůž Forged Brute s délkou čepele 18 cm na sekání masa, ryb, zeleniny, hub či bylinek. Řemeslný design, neleštěná rukojeť, detaily ručního zpracování. Unikátní a vysoce kvalitní nůž, který je vyráběn ručně z japonské oceli. Dodáván v luxusní dárkové dřevěné krabičce. Perfektní pomocník a designový doplněk do vaší kuchyně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud rádi připravujete asijskou kuchyni nebo zeleninové a masové směsi, jistě se neobejdete bez praktického Santoku nože, který vše pohodlně naseká. Potrpíte si na zajímavý design? Pak při výběru zvolte tento japonský nůž Santoku holandské značky Forged.

Nůž s délkou čepele 18 cm je součástí řady Brute, která se vyznačuje zajímavým řemeslným zpracováním. Nože vynikají neleštěnou rukojetí a unikátními prvky ručního zpracování. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Nože jsou ideální i jako dárek - jsou totiž baleny do elegantních dárkových krabiček z páleného dřeva. Tento nůž se bude perfektně vyjímat v jakékoli kuchyni.

Hlavní výhody:

  • Nůž vhodný na sekání masa, ryb, zeleniny, hub a bylinek
  • Nejen na asijské pokrmy
  • Z jedinečné řady Brute
  • Vysoce kvalitní japonská ocel
  • Surový vzhled oceli
  • Jedinečné ruční zpracování
  • Neleštěná rukojeť přechází v čepel
  • Zajímavé detaily
  • Dodáván v elegantní krabici z páleného dřeva
  • Výjimečně dlouhá životnost

Parametry:

  • Délka čepele: 18 cm
  • Materiál: japonská ocel 7cr17mov
  • Tvrdost 58 Rockwell
  • Tloušťka čepele 2 mm
  • Úhel broušení 22°

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské a Santoku nože
Záruka: 2 roky
Typ produktu: Japonský nůž
Délka čepele: 18 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: