Nůž na šunku plátkovací Classic Wüsthof 14 cm

Kód: WU452214
1 639 Kč / ks
Skladem (2 ks)

Nůž na šunku Classic od německého výrobce Wüsthof je vhodný pro krájení velkých kusů masa, ovoce nebo zeleniny. Délka čepele 14 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZNE_domycky

POPIS

Nůž na šunku Classic 4522/14 od německého výrobce Wüsthof využijete při krájení velkých kusů masa, ovoce nebo zeleniny. Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí 58 HRC a je dokonale vyvážený. Jeho ergonomická a proti nárazu odolná rukojeť je vyrobena ze speciální syntetiky a upevněna pevnými nýty. Střenka poskytuje prstům plnou ochranu.

SPECIFIKACE

Délka čepele: 14 cm

Materiál: ocel, syntetika

Záruka: 2 roky

Země výroby: Německo

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Nůž je kovaný z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli.

Nůž je perfektně vyvážený.

Pohodlná ergonomická rukojeť, odolná proti nárazu.

Plná ochrana prstů.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Doporučujeme šetrné ruční mytí. Při umývání v myčce nesmí nůž narážet ostřím do ostatních příborů či nožů.

Jak brousit nože pomocí ocílky?

Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte.

Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným kamenem?

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednotlivé nože
Záruka: 2 roky
Typ produktu: Nůž na maso
Délka čepele: 14 cm
Vlastnosti: Vhodné do myčky na nádobí
EAN: 4002293452210

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: