Zwilling Fresh & Save

Image
ZWILLING FRESH & SAVE
čerstvé
až 5x déle
méně plýtvání, více chuti
Koupit
Věděli jste, že?
ikona
1/3
všeho vyprodukovaného jídla na světě se vyhodí*
ikona
37,4 kg
jídla ročně vyhodí 1 obyvatel průměrného sídliště**
Jak neplýtvat?
Drahé ovoce a zelenina už nemusí končit v koši. Stačí je dobře uskladnit. Nevyhazujte - vakuujte.
Vakuovací systém
Zwilling Fresh & Save
Image
Image
Déle čerstvé
Udrží potraviny čerstvé až 5x déle. Např. rozpůlené avokádo zhnědne už za 20 min, ve vakuu jej však uchováte 2 dny.
Image
Více chuti
Potraviny jsou nejen čerstvé a svěží. Vakuum uchovává lépe i chuť, vůni, živiny a vitamíny.
Image
Chytrý přehled
Naskenujte QR kód a mobilní aplikace hlídá termín spotřeby za vás.
Image
Vaření sous-vide
Vakuově balené maso či zelenina se vaří ve vodní lázni při konstantní nízké teplotě. Je pak křehké a uchová si lépe živiny.
Prohlédněte si
Jak používat Zwilling Fresh & Save
Snížit plýtvání jídlem je tak snadné.

Zdroj: *Organizace pro zemědělství a výživu (FAO), **Mendelova univerzita, Brno

10 položek celkem