Vakuovačky

Vakuovačky odsávají přebytečný vzduch ze sáčků a tím prodlužují trvanlivost a čerstvost potravin. Díky vakuování si potraviny zachovají více živin, chuti i vůně až 5krát déle jako je běžné. Čerstvá zelenina, ovoce, maso jsou velmi ohroženy bakteriemi, kvasinkami či plísněmi a díky uložení potravin do vakua tomu zabráníte. Také potraviny neztratí nutriční hodnoty, chuť a jiné důležité vlastnosti.

Navíc díky vakuovačce a vakuovým sáčkům můžete pohodlně vařit moderní metodou vaření Sous Vide. Více se o metodě vaření Sous-Vide dozvíte v našem článku, kde se dozvíte i užitečné tipy a rady.

 

Nejprodávanější

2099
3999120993999
Značky
 

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.