Sous Vide

sous vide pristrojevakuovackyvakuovacky_folieSous vide kucharky

Sous Vide je vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně ,,propečeny". Ingredience neztratí na objemu a budou mít pokaždé stejný tvar i barvu. Metodou Sous-Vide můžete připravovat maso, ryby, zeleninu, ale i například vejce. Přečtěte si více o metodě vaření SousVide v našem článku.

Zaujala vás metoda vaření Sous Vide? Vyberte si u nás Sous Vide hrnec či ponorné cirkulační zařízení vhodné do jakékoliv teplotně odolné nádoby. V nabídce je také vakuovačka, sáčky do vakuovačky i folie do vakuovačky, což je celá role fólie, ze které si vytvoříte sáčky přesně podle vaší potřeby. Vybírat můžete od výrobců prémiové kvality Sous Vide SupremeSous-Vide Steba nebo Guzzanti.

 

Nejprodávanější

559
14990155914990
Značky
 
Příkon

Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.