Sous vide

sous vide maso

Sous-Vide je vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně ,,propečeny". Ingredience neztratí na objemu a budou mít pokaždé stejný tvar i barvu. Metodou Sous-Vide můžete připravovat maso, ryby, zeleninu, ale i například vejce. Maso bude vždy měkké a šťavnaté a u steaku dosáhnete vždy požadovaného propečení. Vše je navíc velmi snadné a pohodlné. Ingredienci uložíte do speciálního sáčku společně s bylinkami a kořením. Ze sáčku vysajete veškerý vzduch pomocí vakuovačky. Sáček pak vložíte do vodní lázně v sous vide hrnci, který předem nahřejete na požadovanou teplotu a vaříte minuty, hodiny, klidně i celý den. Výsledkem budete nadšeni! Maso se pod vidličkou bude rozpadat na jednotlivá vlákna, ale na talíři si udrží svůj skvělý tvar. Zaujala vás metoda Sous-Vide? Vyberte si u nás sous vide hrnec či cirkulační zařízení vhodné do jakékoliv teplotně odolné nádoby, vakuovačku, vakuové sáčky nebo rovou celou roli, ze které si vytvoříte sáčky přesně podle vaší potřeby. Vybírat můžete od výrobců prémiové kvality Sous Vide SupremeSteba Sous Vide, Gorenje nebo Guzzanti.

vice o sous vide

 
389
14990138914990
Značky
 

Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem