Sous Vide Steba SV 100 Professional

7 hodnocení
 
Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 7
 

Sous Vide Steba SV 100 Professional je cirkulační zařízení hodné pro přípravu pokrmů metodou Sous-Vide. Přístroj udrží konstantní teplotu v jakékoliv nádobě o hloubce 15 cm a více, která je teplotně odolná. Má nerezové tělo, dokáže 30 litrů vody ohřát na teplotu 56 °C s přesností na 0,1 °C přibližně za 45 min. Má podsvícený LCD displej a časovač. 

Dostupnost Skladem na prodejně
Cena 6 859 Kč / ks bez DPH
8 299 Kč / ks    
Kód produktu SV100
Výrobce Steba
Stránky výrobce steba.cz/
Kategorie Sous Vide přístroje
Záruka 2 roky
 
 

CZNE_domyckyCZNE_dotrouby

POPIS

Toto cirkulační zařízení od výrobce Steba je v hodné pro přípravu pokrmů metodou Sous-Vide, což je dlouhé pomalé vaření při konstantní nízké teplotě. Přístroj udrží konstantní teplotu v jakékoliv nádobě o hloubce 15 cm a více, která je teplotně odolná. Má nerezové tělo, což vám zajistí jeho dlouhou životnost. Dokáže 30 litrů vody ohřát na teplotu 56 °C s přesností na 0,1 °C přibližně za 45 min.Výhodou je jeho mobilní použití a podsvícený LCD displej, který vás informuje o zvolené i aktuální teplotě a je navíc vybaven časovačem. Sous Vide zachová v pokrmu maximum vitamínů a zajistí maximální šťavnatost a křehkost připravovaného jídla.

TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.

SPECIFIKACE

Rozměry vnější (vxšxh): 32 x 14,5 x 13 cm

Hmotnost: 2 kg

Příkon: 1500 W

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Metoda vaření Sousvide umožňuje pomalé vaření za konstantní nízké teploty. Díky tomu bude váš pokrm měkký, šťavnatý a zachová se v něm maximum chutí a vůní.

Jedná se o zdravé vaření bez zbytečného tuku.

Toto cirkulační zařízení urdžuje teplotu v jakékoliv nádobě, která je teplotně odolná o hloubce 15 cm a více. Nemusíte tedy pořizovat Sous Vide hrnec. 

Přístroj ohřeje 30 l vody na teplotu 56 °C s přesností na 0,1 °C přibližně za 45 min.

Cirkulace vody 7,5 l /min, mobilní použití. Možnost přípravy až 120 porcí na jednou.

Podsvícený LCD displej pro zvolenou teplotu, aktuální teplotu, časovač.

Nerezové tělo přístroje vám zajistí dlouhou životnost.

Možnost použití s vakuovými sáčky jiných výrobců.

minus

Vyšší pořizovací cena

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: NE

Vhodné do trouby: NE

Vhodné do myčky: NE

Bannery_sous_vide_1

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season   seal   simmer


Ochutit

  Zavakuovat   Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Steba nebo na podobné produkty dalších značek.

Informace o výrobci

Německá firma založená v r. 1919, specializovaná na výrobu moderních, vysoce kvalitních a spolehlivých domácích spotřebičů. Sortiment designově vkusných výrobků je široký: Sous Vide vařič a vložka pro Sous Vide do běžných hrnců, sáčky do vakuovačky, vakuovačka nebo sendvičovače.

Podobné produkty

Losos vařený metodou Sous Vide


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

4,5 7 hodnocení
Přidat hodnocení
5
5x
4
0x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.