Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm

Kód: ZW36115151
Značka: ZWILLING
2 179 Kč –25 %
Sekáček na maso Gourmet Zwilling 15 cm
2 179 Kč –25 % 1 622 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Se sekáčkem na maso ZWILLING® Gourmet bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Se sekáčkem na maso ZWILLING® Gourmet bez námahy naporcujete i velké kusy masa. Při práci oceníte především dokonalou vyváženost čepele a rukojeti, což je důležité zejména při delší práci s nožem. Široká čepel je v horní části dostatečně silná, ale zároveň velmi snadno proniká masem. S tímto sekáčkem se málokdy stane, že nůž uvízne v mase. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Sekáček je vhodný pro řezání a sekání velkých kusů masa, kotlet či žeber.

Specifikace:

  • Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů
  • Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí
  • Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels
  • FRIODUR® – čepel kalená mrazem
  • SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu
  • Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella
  • Ručně broušené, laserová kontrola ostří
  • Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí
  • Délka čepele: 15 cm

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sekáčky na maso, Speciální nože Zwilling
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.55 kg
Rozměr: 15 cm
Délka čepele: 15 cm
Typ produktu: Speciální nůž
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: