Sekáček Gourmet 17,8 cm a brousek na nože Twin Sharp Zwilling

Kód: ZW36130001
Značka: ZWILLING
2 869 Kč –31 %
Sekáček Gourmet 17,8 cm a brousek na nože Twin Sharp Zwilling
2 869 Kč –31 % 1 959 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Sada obsahuje sekáček na maso Zwilling s vysokou čepelí o délce 17,8 cm a brousek na nože Twin Sharp, který umožňuje snadné obnovení ostrosti nožů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS

Sada obsahuje brousek na nože a sekáček na maso od výrobce Zwilling. Nůž má čepel vyrobenu ze speciální oceli s vybalancovanou kombinací chromu a uhlíku, což je tajemstvím výroby prémiové oceli. Ocel má tvrdost 57 HRC (Rockwellovy stupnice) a je tvrzena ledem pomocí technologie tzv. FRIODUR, díky které je čepel odolná proti korozi, je flexibilní a uchová si dlouhodobou ostrost. Sekáček se používá především v asijské kuchyni pro sekání masa včetně kostí nebo na velké kusy zeleniny. 

Brousek Twin Sharp je praktický a velmi snadno se používá. Je ideální na obnovení původní ostrosti nožů. Brousek položte na rovnou pracovní desku, uchopte ho za zahnutou plastovou část a 4krát až 5krát projeďte ostřím nože po celé délce otvorem brousku ve tvaru V. Délka brousku je 16,5 cm.

SPECIFIKACE

Balení obsahuje:

1 x sekáček na maso, délka ostří 17,8 cm

1 x brousek na nože, délka 16,5 cm

Materiál: nerezová ocel (čepel nože), plast (rukojeť nože, tělo brousku)

Barva: stříbrná, černá

Záruka: 50 let na ostří nože, ostatní části 2 roky

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Čepel nože je vyrobena ze speciální nerezové oceli, která je tvrzena ledem pro dlouhodobou ostrost, odolnost proti rzi a flexibilitu.

Perfektní vyvážení nože pro dokonalý řez a snadnou manipulaci.

Pohodlná nýtovaná rukojeť nože je ergonomicky tvarovaná.

Brousek je ideální pro snadné obnovení ostrosti nožů.

Velmi jednoduché použití brousku a rychlý výsledek.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Řeznické nože
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg
Rozměr: 18 cm
Délka čepele: 18 cm
Typ produktu: Japonský a Santoku nůž
Margin: E
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: