Cukrářské špachtle

Cukrářské špachtle jsou skutečně velkou pomocí pro cukráře. Rychle a pohodlně rozetřete například piškotové těsto na plech, rozetřete šlehačku, polevu nebo krém na dort, uhladíte povrch a boky dortu. Nejvhodnější na roztírání těsta a krémů jsou špachtle s ohybem a pokud chcete uhladit povrch a boky dortu, tak doporučujeme špachtle bez ohybu. 

Pokud připravujete cupcakes a chcete, aby krém byl pěkně hladký a zarovnaný doporučujeme malou špachtli o délce 10,5 cm. Také nabízíme cukrářskou špachtli s ozubenou čepelí, jejíž výhodou je, že jednou stranou roztíráte krém a druhou stranou seříznete dort do požadovaného tvaru.

 

Nejprodávanější

279
6891279689
Značky
Materiál
Vhodné do myčky

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.