Měsíc knihy a nové kuchařky

Banner články_1

Březen je měsícem knihy
již od roku 1955, kdy proběhl první ročník. V počátcích měsíc knihy sloužil jako nástroj osvěty. Po sametové revoluci v roce 1898 přišla řada změn. Měsíc knihy už nebyl řízenou akcí ministerstvem a téměř zanikl. Dnes díky internetu a elektronickým médií ubývá čtenářů klasických tištěných knih. Tomu se však knihkupectví, nakladatelský a knihovny snaží zabránit a podařilo se jim měsíc knihy zachovat. My se letos k oslavě knih připojíme.

Markéta Hrubešová

Co pro vás chystáme?

Můžete se těšit na kurz vaření s Markétou Hrubešovou podle její kuchařky, kurz vaření s Honzou Matějkou podle kuchařky Jamieho Olivera a kurz s Eliškou Němcovou podle kuchařky Sladké Bary.

Chystáme pro vás také soutěž o účast na těchto kurzech. Přečtěte si rozhovor s Markétou Hrubešovou o její vášni k vaření, oblíbených ingrediencích i o tom, kam se ráda chodí najíst. Připravujeme pro vás také rozhovor s šéfkuchařem Honzou Matějkou. Navíc se můžete těšit na foto reportáž z kurzů vaření a na e-book s velikonočními recepty

Nové kuchařky

Rozšířili jsme sortiment kuchařek o kuchařské knihy známého českého časopisu Apetit, kde najdete tématické recepty na maso, saláty, těstoviny, dorty a dezerty, ale také recepty z oblíbených světových kuchyní jako je francouzská, italská, asijská, americká a recepty na rychlé, vegetariánské a sezónní recepty.

Mezi novinkami najdete také kuchařské knihy slavných kuchařů jako je Zdeněk Pohlreich, Jamie Oliver, Roman Vaněk a mnoho dalších. Nechybí ani kuchařky populárních foodblogerů.

Kterou kuchařku si vyberete vy?

maso apetit 14571 rychlé večeře apetit 145711 bon appétit apetit

Maso
Apetit
269,-

Manželé v kuchyni
Došel karamel
419,-

Rychlé večeře 
Apetit
269,-

Kulinárium
Zdeněk Pohlreich
499,-

Bon Appétit
Apetit
259,-

Do košíku

Do košíku

Do košíku

Do košíku

Do košíku

Kuchařská kniha Chefparade

A máme pro vás dárek - k objednávkám nad 1499 Kč vám budeme posílat celý březen kuchařskou knihu Chefparade ZDARMA, kde najdete ty nejoblíbenější recepty z našich kurzů vaření.

 
 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení