Blog Vše o pečení, Strana 3

Míša: Kde se vzala oblíbená pochoutka a jak si připravit bezlepkové Míša řezy

Kdo nemá dětství spojené se sladkým Míšou, pravděpodobně vyrůstal v jiné zemi nebo v úplně jiném ves...

Jablka v kuchyni: 6 způsobů, jak využít přebytečná jablíčka

Jestli existuje zázračný lék, který skvěle chutná, tak jsou to jablka. Prozradíme vám, jak zužitkova...

Čokoládové lanýže – sladká pochoutka, která prospívá našemu zdraví + jednoduchý recept na jejich přípravu

Všichni je milujeme a spousta z nás se jich nemůže nabažit. Málokdo ale ví, kde se čokoládové lanýže...

4 důvody, proč jíst domácí müsli + jednoduchý recept na tuto dobrotu

Dovedete si představit dokonalejší ráno než s miskou křupavého domácího müsli? Užijte si svůj ranní ...

Nepečené matcha kuličky

Co takhle letos vyzkoušet nový druh cukroví? Připravte nepečené matcha kuličky! Tento recept pro vás...

Makronky aneb cukřáská maturita: Jak nad nimi vyzrát?

Jsou pestrobarevné, sladké, vypadají skvěle na fotkách, ale ještě lépe je jim v žaludku. Lahodné mak...

13 druhů koření na pečení – od skořice až po levanduli

Správné koření dokáže při pečení udělat divy. Z nevýrazného dortu vykouzlí neodolatelnou pochoutku, ...

Velký průvodce: Jaká je nejlepší mouka na pečení

Vánoce jsou skoro tady. A s nimi i čas příprav a pečení nejrůznějších druhů cukroví. Víte, jaká je n...

Americké cookies: Kde se vzaly a jak si je připravit doma v 10 krocích?

Věděli jste, že americké cookies vlastně nepochází z Ameriky? A že první cookies vznikly náhodou? Tr...

Jak na dokonalé vánoční perníčky? Vyzkoušejte osvědčený recept

Počasí venku, ale i výzdoba, kterou začínáme potkávat v ulicích, nám napovídá, že už se pomalu blíží...