Blog Vše o pečení, Strana 2

Oheň a pečení: Na co využijete flambovací pistole a jak je použít

Vyvolává ve vás pomyšlení na použití flambovací pistole obavy? Vůbec nemusí. S flambovací pistolí se...

100% rostlinné pečení – vyzkoušejte ty nejlepší veganské krémy

Chcete péct v souladu s přírodou? Nebo už máte pocit, že másla, smetany a krémových sýrů bylo dost? ...

Jak na klasický piškotový korpus? Tipy a nápady, aby se povedl + recept na bezlepkovou variantu

Nadýchané piškotové dorty nám nepřipomínají jen bezstarostné dětství, ale narozeniny a oslavy vůbec....

Čokoláda a pečení: Kdy sáhnout po tmavé a kdy raději použít bílou?

Čokoláda a pečení jdou ruku v ruce. Nevíte, kterou čokoládu na pečení zvolit? Pojďme se spolu podíva...

Sladidla a co s nimi: Víte, jak sladit s náhražkami cukru?

Přemýšlíte, jak při pečení a vaření nahradit cukr, aby ho v pokrmu nebylo příliš? Existuje spousta c...

Pravé italské tiramisu: Kde vzniklo a jak si snadno připravit vlastní

Piškoty namočené v kávě, lahodný sýr mascarpone a kakao. Pravé italské tiramisu je dezert, který vál...

K čemu jsou zdobicí špičky vhodné a jak s nimi pracovat?

Chcete své cukrářské a pekařské umění přivést k dokonalosti? Vsaďte na zdobicí špičky. Pomohou vám n...

Galettes alias slané palačinky ovládnou i vaši kuchyni

Oblíbili jste si palačinky a rádi byste je vyzkoušeli v nějaké nové variaci? A slyšeli jste už o gal...

Připravte si domácí máslo! Stačí vám jen šlehač a smetana

Odrazují vás stále vyšší ceny másla v obchodech nebo jednoduše nedáte dopustit na chuť toho domácího...

6 důvodů, proč mít doma kuchyňský robot

Ať už jste ve vaření začátečníci, nebo zdatní kuchaři, pomoc kuchyňského robotu oceníte v každé situ...