Blog Vše o pečení

Sušenky z arašídového másla

Arašídové máslo - něktěří jej moc nemusí, ale další jej naprosto zbožňují. Pokud patříte do druhé ka...

Piškotová roláda z tapiokové mouky

Dnes pro vás opět máme recept vytvořený blogerskou celebritou, Luckou, která stojí za skvělým blogem...

Marcipán: Zvítězte nad marcipánem jednou provždy

Kdo by nemiloval sladký a jemný marcipán? Možná ten, kdo se s ním někdy pokoušel pracovat. Marcipán ...

Pudink z kokosového mléka s borůvkami

Dnešní recept je speciální. Připravila jej pro vás Lucka z blogu Mlsy od Lucy. Připravte si pudink z...

Klasika slaného pečení: Pizza – vše, co jste chtěli vědět

Byli jste někdy v italské Neapoli? Pokud ano, tak už jistě víte, jak chutná ta pravá pizza. „Obyčejn...

Inspirujte se chutí Francie: Ikonické francouzské dezerty a proč je milujeme

Žádná jiná země nemá tak bohatou historii dezertů jako Francie. Ať už je řeč o lahodném crème brûl...

Tartaletky: kde se sladké košíčky vzaly?

Mají desítky různých názvů i podob. Mohou být slané, sladké, s ovocem nebo bez něj. Jedno však mají ...

Croquembouche – co o netradičním skládaném dezertu nevíte

Pokud už vás bábovky a obligátní narozeninové dorty nebaví a jste připraveni na novou výzvu, co takh...

Domácí perníkové koření a skvělé perníkové muffiny

Když se zasníte a představíte si vánoční pohodu, určitě se tato představa neobejde bez kouzelné vůně...

Sladká i slaná pochoutka – proč si zamilovat karamel?

Odpověď je jednoduchá: protože skvěle chutná! Důvodů může být ale mnohem více. Pojďme se společně po...