Nůž na chléb Spitzenklasse WMF 20 cm

Kód: WM1896076032
Na prodejně
Značka: WMF
2 149 Kč / ks
Dodání do 14 dní

Nůž na pečivo a chléb WMF má vroubkované ostří dlouhé 20 cm. Nejmodernější technologie výroby a tvrzení zajišťují mimořádnou a dlouhotrvající ostrost. Perfektně vyvážená čepel a ergonomická rukojeť pro pohodlnou manipulaci. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Série nožů Spitzenklasse Plus navazuje na tradiční sérii nožů Spitzenklasse. Nýtované rukojeti ze speciálního, vysoce kvalitního plastu mají nově zaoblené hrany a jsou příjemné na uchopení. Samozřejmostí u takto kvalitních nožů je dokonalé slícování jednotlivých částí, které je hygienické a brání zachycování usazenin i bakterií. Čepele jsou vyrobené inovativní technologií Performance Cut a ostří je kontrolované laserem. Jsou tak zaručeny skvělé vlastnosti ostří při krájení a životnost nožů je až dvakrát delší, než požadují normy.

  • Nůž na chléb Spitzenklasse Plus je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří bez námahy nakrájí křupavý chléb a vytvoří úhledné krajíce chleba. Vroubkovaná čepel naporcuje i ovoce bez poničení jeho struktury.

Série Spitzenklasse Plus

  • Nože s rukojetí z vysoce odolného plastu se třemi nýty
  • Vyrobeno ze speciální vysoce kvalitní nožířská oceli s tvrdostí cca 55 - 57 HRC podle Rockwella
  • Pohodlné na uchopení
  • Kované z jednoho kusu
  • Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří
  • Inovativní výrazně ostřejší čepel
  • Záštita pro bezpečnou manipulaci
  • Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí
  • Bezespáré, pro optimální hygienu a snadné čištění
  • Kontrola ostří laserem
  • Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí
  • Pro broušení nožů série Spitzenklasse Plus doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF.
  • Široký výběr nožů

Doplňkové parametry

Kategorie: WMF
Záruka: 2 roky
Typ produktu: Nůž na chléb
Délka čepele: 20 cm
EAN: 4000530702562

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: