Wok pánve

 Pánve WOK jsou zdravotně nezávadné, neobsahují PFOA, olovo, kadmium ani jiné zdraví škodlivé látky.
 Jsou určeny pro zdravé smažení křehkých potravin
 Robustní, tvarově stálé, pro svou kvalitu vhodné i pro profesionální kuchaře
 Materiál chuťově a pachově neutrální, odolný vůči kyselinám

Pánev WOK má díky svému typickému tvaru skvělé vlastnosti pro vaření i smažení. Teplo se rozvádí po celém vnitřním povrchu pánve a díky vysoké teplotě se pokrmy připravují velmi rychle. V jídle je tedy zachováno maximum vitamínů a zdraví prospěšných látek. WOK pánev by neměla chybět v žádné kuchyni. Můžete zvolit moderní pánev, se kterou můžete vařit i na indukci nebo tradiční pánev s kulatým dnem určenou jen na otevřený oheň. 

Nejste si jistí koupí pánve WOK? Přečtěte si náš článek: Pánev WOK patří do každé kuchyně, prozradíme vám proč

1 položek celkem