Sada 3 nožů HARAKIRI Samura černá
Kód: SMRSNHS3NC100 dnů na vrácení Bez starostí, se svozem zdarma
99% lidí spokojenoHeuréka: 6 000+ ověřených recenzíí
4 kamenné prodejnyA vlastní škola vaření Chefparade
Okamžitě odesílámePři objednání do 12:00
Detailní popis produktu
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity.
Sada tří kuchyňských nožů Samura Harakiri zahrnuje: univerzální nůž se středně dlouhou čepelí (150 mm), šéfkuchařský nůž se širokou a dlouhou čepelí (180 mm) a plátkovací nůž vhodný na čištění ovoce a zeleniny (99 mm).
Hlavní výhody nožů Samura:
- vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
- fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
- naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
- rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Specifikace:
- Délka čepele: 15 cm (univerzální nůž) / 20 cm (kuchařský nůž) / 9,9 cm (plátkovací nůž)
- Celková délka: 25,8 cm (univerzální nůž) / 32,8 cm (kuchařský nůž) / 20,8 cm (plátkovací nůž)
- Hmotnost: 51 g (univerzální nůž) / 114 g (kuchařský nůž) / 47 g (plátkovací nůž)
- Materiál čepele: nerezová ocel
- Materiál rukojeti: ABS plast
- Doporučuje se ruční mytí
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sady nožů bez stojanu |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Barva: | Černá |
| Materiál: | Nerezová ocel |
| Rozměr: | 15 cm |
| Počet kusů: | 3 ks |
| Typ produktu: | Sada nožů |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Margin: | D |
| Výrobce: | SAMURA |
| Margin-category: | B |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
