Rendlíky

43 položek celkem
Rendlík 14 cm Mini WMF
874 Kč
WM0714786041
Nerezový rendlík 1,8 l Multi Eva Solo
Outlet
2 599 Kč –25 %
1 949 Kč
ES246518
Rendlík O 16 cm Milady de Buyer
2 499 Kč
DB341016
Rendlík s poklicí COOK EAT B9212274 Tefal 16 cm
649 Kč
TEFB9212274
Rendlík s poklicí Duetto+ G7192355 Tefal 18 cm 2 l
699 Kč –5 %
659 Kč
TEFG7192355
Rendlík s poklicí Neverstick2 Eaziglide 16 cm
1 776 Kč
EZGIMN2RP16
Měděný rendlík O 16 cm Eva Solo
3 639 Kč –7 %
3 363 Kč
ES271012
Nepřilnavý rendlík 1,8 l Dura Line Eva Solo
2 079 Kč –7 %
1 922 Kč
ES256318
Omáčník s poklicí Pro Zwilling 20 cm
2 589 Kč –11 %
2 280 Kč
ZW65125200
Snímek obrazovky 2022 05 31 155804
1 890 Kč
ZW66585161
Rendlík 10 cm Mini WMF
Rendlík 10 cm Mini WMF
Skladem (>5 ks)
524 Kč
WM0710786041
Rendlík 12 cm Mini WMF
Rendlík 12 cm Mini WMF
Skladem (>5 ks)
717 Kč
WM0712786041
Rendlík 16 cm Function 4 se skleněnou poklicí WMF
3 310 Kč
WM0763166380
Rendlík 16 cm Function 4 WMF
2 546 Kč
WM0763166381
Rendlík 16 cm Mini s nerezovou poklicí WMF
1 024 Kč
WM0716786040
Rendlík 16 cm White Line Eva Solo
2 079 Kč –13 %
1 791 Kč
ES256618
181931 rendlik alchimy de buyer 14 cm nerez
3 369 Kč –16 %
2 812 Kč
DB360114
181943 rendlik alchimy de buyer 18 cm nerez
4 149 Kč –35 %
2 658 Kč
DB360118
181838 rendlik alchimy de buyer 20 cm nerez
4 499 Kč –31 %
3 082 Kč
DB360120
Nahoru
Další produkty

Kastroly - malé, ale nezbytné hrnce do každé kuchyně

Z jakých prvků se skládá hrnec na omáčku?

Kastroly jsou nižší než běžné hrnce, mají menší průměr než kastroly a dlouhou rukojeť jako pánev. Používají se k vaření tekutin na sporáku, zejména pokud vyžadují zahuštění nebo redukci (např. omáčky, rizoto atd.). Dlouhá rukojeť usnadňuje držení hrnce na místě a zároveň míchání tekutiny kuchyňskou lžící.

K čemu používáte hrnec na omáčku ?

Hrnce jsou velmi všestranné a v každé kuchyni nesmí chybět. Lze je použít pro:

  • příprava a zahušťování omáček
  • vaření malých porcí polévek, dušených pokrmů, dětských jídel, omáček
  • příprava potravin, jako je ovesná kaše nebo pudink
  • ohřívání malých porcí jídla
  • příprava jídla pro jednu nebo dvě osoby

Jaký hrnec na omáčku vybrat?

Na Kulina vám nabízíme široký sortiment pánví ( zde se podívejte na naše nejprodávanější pánve), které jsou vyrobeny z různých materiálů, vyrábějí je spolehlivé značky, jsou k dispozici v různých barvách a jsou určeny pro různé styly interiérů. Pokud si nevíte rady s výběrem hrnec na omáčku , přečtěte si našeho průvodce nákupem hrnců a podívejte se na naše nerezové hrnce z nabídky WMFzwilling, Fissler. Některé z našich hrnců jsou vybaveny poklicí a některé jsou vhodné pro použití v troubě.

Náš tip: Pokud hledáte krásné hrnce do kuchyně, podívejte se na měděné pánve Mauviel, de Buyer nebo Eva solo Vydrží celý život a vypadají velmi elegantně, zejména pokud je zavěsíte na stojan na hrnce. Zde si také můžete přečíst našeho průvodce nakupováním pánví.

Jak se starat o hrnce?

Víte, že většina lidí si koupí sadu hrnců jen dvakrát nebo třikrát za život? Někdy máme tendenci kupovat auto častěji než hrnce! Proto se vyplatí investovat do kvalitních hrnců a těšit se z jejich funkčnosti po mnoho let a při každém vaření. A pokud investujete peníze do kvalitního nádobí, měli byste se o něj také řádně starat. Jak se starat o hrnce a pánve?

  • před prvním použitím si vždy přečtěte pokyny výrobce a ujistěte se, že jste hrnec na omáčku nevložili do myčky, pokud to není doporučeno,
  • nepoužívejte kovové nádobí, které by mohlo poškrábat povrch hrnců, ale dřevěné nebo silikonové kuchyňské náčiní
  • nenechávejte špinavý hrnec na omáčku přes noc nebo ho dlouho namáčejte (zejména pokud je vyroben z nerezové oceli),
  • pokud se chcete zbavit skvrn na povrchu nerezového hrnec na omáčku, vyčistěte jej přípravkem na čištění nerezové oceli,
  • vyhněte se čištění hrnců s keramickým povrchem ocelovou vlnou,
  • ihned po použití vyčistěte železné hrnce a nepoužívejte mýdlo, protože kov je porézní a může absorbovat chuť chemikálií,
  • vyhněte se teplotnímu šoku, nedávejte horké hrnce do studené vody apod.
  • nevařte v litinových hrncích kyselé potraviny (např. rajčata),
  • neukládejte hrnce a pánve s povrchovou úpravou na sebe, protože by mohlo dojít k jejich poškrábání a odštípnutí. Zavěste je na háčky nebo je položte na bok.