Hrnce

Výpis článků

Hrnce WMF – německá kvalita, v každém detailu

Nerez, co vydrží – to jsou hrnce od WMF, jedničky na německém trhu s produkty pro domácnost. Jsou ta...

Vařič na vajíčka: Malý spotřebič, velká úspora času i nervů

Vařič vajec připraví vajíčka přesně na požadovanou konzistenci – měkká, střední nebo natvrdo – bez n...

Rýžovary přehledně: Na co si dát pozor a co se vyplatí

Rýžovar připraví rýži automaticky a bez nutnosti dohledu. Výsledek je vždy konzistentní – bez připál...

Jak vybrat fritézu? Přehled typů, funkcí a rad pro správný výběr

Fritování může mít dvě podoby. Klasické fritézy připravují jídlo ponořené v oleji – s typickou chutí...

Multifunkční hrnec: pro koho se hodí a kdy je zbytečný

Zvládne večeři na jeden stisk, šetří čas i nádobí a nabízí mnoho funkcí v jednom - to je multifunkčn...

Sous-vide: Klíč k perfektně připravenému masu i zelenině

Maximální zachování chuti a živin - to je důvod, proč si profesionální kuchaři oblíbili sous-vide a ...

Elektrický hrnec – zjistěte, co umí a komu se vyplatí

Nemáte čas trávit hodiny u plotny? Pak jsou elektrické hrnce stvořeny přesně pro vás. Fritézy, rýžov...

Mlékovar: kdy se vyplatí a kdy ho klidně oželet?

Pokud často ohříváte mléko, připravujete jemné omáčky, domácí pudinky, polevy nebo kaše, mlékovar vá...

Hrnec na těstoviny: zbytečnost nebo gamechanger?

Vaříte těstoviny alespoň jednou týdně? Pak se vám speciální hrnec nejspíš opravdu vyplatí. Ne proto,...

Tlakový hrnec: Nádobí navíc nebo nutnost pro rychlé vaření?

Úspora času i energie – to jsou dva hlavní důvody, proč si pořídit tlakový hrnec. Ve skutečnosti jic...

Ovládací prvky výpisu

15 položek celkem