Sekáček na bylinky Pro line KitchenAid 15 cm
Kód: KAKC173OHERADetailní popis produktu
Bylinky mají v kuchyni nenahraditelné místo, stejně jako tato kolébka určená k jejich nasekání. Díky důmyslnému tvaru si kromě čerstvých bylinek poradí i s cibulí, česnekem nebo ořechy. A protože bezpečnost a pohodlí jsou vždy na prvním místě, disponuje i pogumovanou rukojetí pro lepší úchop a plastovým krytem na nerezové ostří.
- Pro rychlé krájení bylinek, cibule nebo česneku
- Ostrý nůž ve tvaru půlměsíce, ušlechtilá nerezová ocel
- Pogumovaná rukojeť pro lepší úchop
- Ochranný plastový kryt
- Snadná údržba
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KitchenAid |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| EAN: | 5413184127091 |
| Typ produktu: | Kuchyňské náčiní |
| EAN: | 5413184127091 |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
|
✓ Luxusní domácí spotřebiče v široké paletě barev |
![]() |
Americký výrobce domácích spotřebičů KitchenAid se pyšní 100letou historií. Původní ikonický retro design baví zákazníky natolik, že přetrvává dodnes. Dlouhá životnost spotřebičů je důkazem pečlivé výroby a vysoké kvality použitých materiálů. Značka KitchanAid je však známá i pro svůj doplňkový sortiment. Ten tvoří široké příslušenství, špičkové nádobí či doplňky do kuchyně.
Americká značka KitchenAid působí na trhu od roku 1919, kdy Herbert Johnson vynalezl svůj první mixér do domácnosti. Traduje se, že když jeho žena tento prototyp robota vyzkoušela, vykřikla nadšením: ""I don't care what you call it, it's the best kitchen aid I've ever had!"" – ""Je mi jedno, jak ho nazýváš, ale je to nejlepší pomocník do kuchyně, jakého jsem kdy měla!"" A tak se zrodil název značky. V roce 1994 zavedl KitchenAid do výroby roboty v zářivých barvách, které si oblíbila celá Amerika. Na zachování původního vzhledu dbají i dnešní firemní návrháři, přestože pro vnitřní mechaniku využívají ty nejmodernějších technologie. Výsledkem jsou luxusní spotřebiče v retro stylu, které skvěle plní svou funkci, a zároveň perfektně doplní každý interiér.

