Blog Vše o pečení, Strana 10

Francouzský quiche

Francouzi jsou praví gurmáni. Při přípravě pokrmů jsou v každém kroku velmi pečliví. A výsledek? Roz...

Vážení bez váhy je hračka

Na co se vám může hodit vážení bez kuchynské váhy? Určitě to dobře znáte. Otevřete kuchařku, a pokud...

Mrkvová bábovka s krémem ze sýru Philadelphia

Mrkvová bábovka  – čím lépe doplnit na jaře vitamíny než mrkví? Jednoduchý recept, který určitě zařa...

Chia pudink s ovocem

Chia pudink? O chia semínkách už jste jistě slyšeli. Aby taky ne. Vždyť patří mezi nejzdravější potr...

6 nejčastějších chyb při pečení

Pečení je radost, ale můžou při něm vzniknout i různé situace, které nás trošku rozladí. Třeba, když...

Lehké a křehké listové těsto. Jak na něj?

Listové těsto lze bez nadsázky považovat za jednu z největších kuchyňských výzev, ke které i zkušení...

Sýrový koláč s cherry rajčátky

Sýrový koláč, jinak známý jako quiche pochází z Francie a v podstatě se jedná o jakýkoli slaný koláč...

Forma na pečení - kterou vybrat?

Forma na pečení existuje v mnoha provedeních. Jakou ale koupit a nešlápnout vedle? Poradíme vám, jak...

Jak na špinavou troubu a plechy?

Hospodyňky, které čistí troubu po každém pečení, by měly dostat metál. Větší otrava než čištění trou...

Domácí vanilková zmrzlina s karamelem a kokosem

Zmrzlina a léto jdou spolu ruku v ruce. Někdo má rád smetanové, další dává přednost ovocným, jiný ne...