Francouzi jsou praví gurmáni. Při přípravě pokrmů jsou v každém kroku velmi pečliví. A výsledek? Roz...
Blog Vše o pečení, Strana 10
Na co se vám může hodit vážení bez kuchynské váhy? Určitě to dobře znáte. Otevřete kuchařku, a pokud...
Mrkvová bábovka – čím lépe doplnit na jaře vitamíny než mrkví? Jednoduchý recept, který určitě zařa...
Chia pudink? O chia semínkách už jste jistě slyšeli. Aby taky ne. Vždyť patří mezi nejzdravější potr...
Pečení je radost, ale můžou při něm vzniknout i různé situace, které nás trošku rozladí. Třeba, když...
Listové těsto lze bez nadsázky považovat za jednu z největších kuchyňských výzev, ke které i zkušení...
Sýrový koláč, jinak známý jako quiche pochází z Francie a v podstatě se jedná o jakýkoli slaný koláč...
Forma na pečení existuje v mnoha provedeních. Jakou ale koupit a nešlápnout vedle? Poradíme vám, jak...
Hospodyňky, které čistí troubu po každém pečení, by měly dostat metál. Větší otrava než čištění trou...
Zmrzlina a léto jdou spolu ruku v ruce. Někdo má rád smetanové, další dává přednost ovocným, jiný ne...