Sójové omáčky

Sójová omáčka je tmavá, hnědá, slaná omáčka, která se používá k dochucení především asijských pokrmů. Vyrábí se ze sójových bobů fermentovaných pomocí speciální ušlechtilé plísně. Obsahuje velké množství antioxidantů a může být proto zdraví prospěšná jako prevence proti kardiovaskulárním chorobám.

Sójová omáčka Kikkoman je vyrobená v Japonsku klasickou metodou ze 4 čistých složek: sóji, pšenice, vody a soli. Takto originální čistá sójová omáčka má jemnou chuť, příjemně kořeněnou vůni a klasicky se podává k sushi i do mnoho dalších asijských jídel. Je důležitou součástí při servírovaní sushi a asijských pokrmů například k ochucení polévek, ryb, k marinování masa nebo při přípravě salátů. 

 

Nejprodávanější

89
149189149
Značky
Objem

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem