Zapékací mísy a misky

66 položek celkem
Snímek obrazovky 2022 05 20 115557 RV615287
Jídelní miska 400 ml, sada 4 ks, slonová kost, keramika, Staub ST405081530
Jídelní miska 400 ml, sada 4 ks, šedá, keramika, Staub ST405081520
Jídelní miska 700 ml, sada 4 ks, slonová kost, keramika, Staub ST405081490
Jídelní miska 700 ml, sada 4 ks, šedá, keramika, Staub ST405081480
Kulatá zapékací miska Belle Cuisine Revol černá 15 cm RV644668
Obdélníková zapékací mísa V 0,7 l Belle Cuisine REVOL RV616952
Obdélníková zapékací mísa V 3,5 l Belle Cuisine REVOL RV005571
Zapékací mísa 14 x 11 cm, bílá, keramika, Staub
630 Kč
ST405111420
Zapékací mísa 14 x 11 cm, červená, keramika, Staub ST405111390
Zapékací mísa 14 x 11 cm, modrá, keramika, Staub
630 Kč
ST405111400
Zapékací mísa 14 x 11 cm, oranžová, keramika, Staub ST405111430
Zapékací mísa 14 x 11 cm, zelená, keramika, Staub ST405111410
Zapékací mísa 17 cm, bílá, keramika, Staub
630 Kč
ST405111550
Zapékací mísa 17 cm, červená, keramika, Staub
630 Kč
ST405111530
Zapékací mísa 17 cm, modrá, keramika, Staub
630 Kč
ST405111540
Zapékací mísa 20 x 15 cm, červená, keramika, Staub ST405108120
Nahoru
Další produkty

Nádobí do trouby - nezbytný doplněk vaší kuchyně

Co je ideální zapékací mísa?

Zapékací mísa často nazývaná kastrol, pravděpodobně z archaického francouzského slova casse, které znamená malý hrnec na omáčku, je velká hluboká mísa používaná jak v troubě, tak jako servírovací nádoba (z tohoto důvodu je někdy opatřena malými uchy). Je to jeden ze základních kuchyňských nástrojů, který lze použít k různým účelům. Zapékací mísu můžete použít na sladké i slané pokrmy, na dezerty i večeře, zeleninu, maso nebo ovoce. Může sloužit jako náhrada pekáč nebo dokonce zapékací mísy, takže si pořiďte kvalitní zapékací mísa , která vám bude sloužit dlouho a bude dobře vypadat na vaší kuchyňské desce.

Nádobí do trouby je vyrobeno ze žáruvzdorných materiálů, jako je sklo, kov nebo kamenina, které odolávají teplotám 250 °C a jsou vhodné pro použití v troubě.

K čemu můžete použít zapékací mísa ?

Nádobí na pečení lze použít k mnoha kulinářským experimentům, takže kvalitní zapékací mísa vám bude sloužit nejen mnoho let, ale také poměrně často. K vaření můžete použít zapékací misku:

  • zapékané pokrmy (makaróny nebo zelenina)
  • brambory au gratin
  • enchiladas a quiche
  • ovocné drobky
  • lasagnas
  • maso

Na stránkách Kulina najdete převážně keramické, porcelánové a kameninové nádobí do trouby. Pokud hledáte skvělé zapékací mísa , měli byste se podívat na nabídku značky Revol. Zaručujeme vám, že budete ohromeni tvary a barvami jejich keramiky! Legendární nádobí na pečení francouzské značky Emile Henry vyrobené z keramiky HR® (High Resistance), která zajišťuje rovnoměrné šíření tepla a umožňuje dokonalé propečení pokrmu až do samého středu. Jejich retro vzhled a krásné barvy se budou skvěle vyjímat v každé kuchyni a můžete je snadno použít k servírování pokrmů přímo z trouby na stůl a do lednice.

Nezapomeňte používat kovové náčiní, protože může poškrábat vnější vrstvu keramického nádobí!