Kikkoman

Stránky výrobce: Kikkoman
 

Vyhlášená japonská sójová omáčka Kikkoman se vyrábí více než 300 let. Sójová omáčka Kikkoman je ideální na vaření nebo k dochucení porkmů na stole. Kikkoman se vaří přirozeně bez přidaných látek a vyrábí se tradičním způsobem z původních 4 ingrediencí, kterými jsou sójové boby, pšenice, voda a sůl. Tak jako kvalitní víno, sójová omáčka Kikkoman zraje několik měsíců, aby se rozvinula charakteristická bohatá, ale zároveň jemná chuť, nezaměnitelná vůně a červeno-hnědá barva. Kromě využití v tradičních asijských pokrmech, zkuste omáčku využít i v americké kuchyni, klasické středomořské nebo exotické karibské kuchyni. Za rok se vyprodukuje více než 400 milionů litrů této omáčky.

 

 

89
149189149

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem