Lea & Perrins

Britská společnost Lea & Perrins vznikla v městečku Worcestershire. Založili ji chemici John Wheeley Lea a William Henry Perrins, díky tomu, že ve 30. letech 18. století rekonstruovali recept pro lorda Sandyse, který chtěl znovu ochutnat chuť, na kterou lord narazil při cestování po Benegalu. Když lord poprvé omáčku ochutnal, nechutnala mu a chtěl na vše zapomenout. Lea a Perrins však nechali omáčku zrát v sudu několik měsíců a zjistili, že se chutě mezitím rozvinuly a vznikla dnes tolik populární omáčka známá pod názvem Worcesterová omáčka. Worcesterové omáčky Lea & Perrins zrají 18 měsíců a jejich chuť je opravdu originální.

99
299199299

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.