Blog

Stačí minuta a je po všem! Jak dlouho správně grilovat maso?

Grilování je takový český národní sport. Bohužel v něm ale často děláme spoustu chyb - tou největší je, že maso grilujeme až skoro na uhel. A přitom s...

Pánev WOK patří do každé kuchyně. Prozradíme vám proč

Zamilovali jste si rozmanité chutě asijské kuchyně? V tom případě by ve vaší domácnosti neměla chybět pořádná wok pánev. Jedině s ní vykouzlíte pokrmy...

Telecí líčka: Čím je tento druh masa zajímavý?

Také zbožňujete chuť telecích líček? Nebo spíš plánujete, že je teprve vyzkoušíte? Přesvědčíme vás, že jsou skutečně delikátní. Do přípravy telecích l...

Šéfkuchaři z Chefparade o grilech Weber

Vyzpovídali jsme kuchaře z Chefparade, kteří jsou zároveň autorizovanými lektory Weber Grill Academy, Honzu Rambouska a Honzu Křídla. Na kterém grilu ...

Gril Weber + kurz vaření Weber Grill Academy

Taky jste se už nemohli dočkat, až skončí zima a budeme moct vytáhnout gril a užít si příjemný čas s rodinou a přáteli? Čas grilovaček už je pomalu tu...

Představení grilů Lotus a Tefal

Venkovní teploty už pomalu připomínají léto a to znamená jediné - čas grilovaček je tu! Nemáte místo na velký plynový gril? Nevadí! Máme v nabídce skl...

Jak si zajistit dobrou náladu po celý den?

Vaše nálada z velké části závisí na tom, co jíte. My jsme si proto pro Vás připravili průvodce zdravým stravováním během dne spolu s chutnými a lehk...

Představení grilů Weber

Grilovací sezóna se nezadržitelně blíží. Vedoucí naší prodejny Ondra vás přivítá v grilovacím koutku v prodejně Chefshop v Pražské tržnici. V každém v...

BIO pro zdraví Vaše i naší planety

Zajímá vás původ a kvalita potravin, které konzumujete? Není vám jedno, jaká je budoucnost naší planety? Pak určitě oceníte naši nabídku BIO potravi...

Velikonoční pečení pro každého!

Připravte si o Velikonocích něco nového! Ještě jste nedělali jidáše? A víte, co to je velikonoční hlavička? Velikonoce jsou oslavou jara. Záro...

Měsíc knihy a nové kuchařky

Březen je měsícem knihy již od roku 1955, kdy proběhl první ročník. V počátcích měsíc knihy sloužil jako nástroj osvěty. Po sametové revoluci v roce 1...

Speciální akce s KitchenAid

Legendární kuchyňské roboty značky KitchenAid jsou klenotem ve své kategorii. Oceníte je, pokud milujete retro design a kvalita vám není cizí. Kuchy...

Chefshop novinky 1/2018

Začátek roku je čas změn a nových začátků. Lidé si dávají různá předsevzetí a dělají ve svém životě změny. I my pro vás máme pár novinek, které vás ji...

ROZDÍL MEZI OCÍLKOU, BROUSKEM NA NOŽE A BRUSNÝM KAMENEM

Ocílku na nože použijete při pravidelné údržbě - klidně před každým použitím nože. Brousek na nože nebo brusný kámen však jen jednou za čas pro obnove...

Hard Anodized neboli tvrdě eloxovaný hliník

CO ZNAMENÁ HARD ANODIZED? Hard anodized znamená v češtině tvrdě eloxovaný. Eloxování je speciální metoda, při které se na povrchu hliníku vytvoří och...