Pánev WOK Chef´s Delight Tefal 28 cm

Kód: TEFG1221902
1 099 Kč / ks
Skladem (> 2 ks)

WOK pánev Chef's Delight Tefal s 4-vrstvým nepřilnavým, extra odolným povrchem má dvojitou krycí plochu, která je vyztužena minerálními prvky a obohacena titanem. Umožňuje tak zdravé vaření - vaření s minimálním množstvím tuku. Má Thermo-Spot®, což je indikátor teploty, který po dosažení optimální teploty zčervená.

Má unikátní kameninový design. Ergonomická rukojeť s protiskluzovou vrstvou umožňuje pohodlnou a bezpečnou práci. Pánev je vhodná na všechny typy vařičů včetně indukce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ_elektrika CZ_plyn CZ_sklo CZ_indukce

POPIS

WOK pánev Chef's Delight od výrobce Tefalnepřilnavý 4-vrstvý extra odolný povrch s dvojitou krycí plochou, vyztužený minerálními prvky a obohacený titanem pro dlouhou odolnost a delší životnost. Nepřilnavý povrch umožňuje vaření s minimálním množstvím tuku. Má unikátní kameninový design a indikátor teploty Thermo-Spot®, který po dosažení optimální teploty zčervená.

Tlusté dno s diskem z nerezové oceli rozvádí rovnoměrně a rychle teplo a je odolné proti deformacím. Pánev je extra hluboká pro pohodlné vaření masa s omáčkou či pro více porcí. Můžete používat kovové kuchyňské náčiní. Je vhodná na všechny typy vařičů - plyn, elektrika, sklokeramika a indukce.

SPECIFIKACE

Průměr: 28 cm

Délka včetně rukojeti: 47 cm

Výška: 8,4 cm

Hmotnost: 1 kg

Materiál: titan

Barva: černá

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Má 4-vrstvý nepřilnavý extra odolný povrch.

Umožňuje vaření s minimálním množstvím tuku.

Obsahuje indikátor teploty Thermo-SpotTM - po dosažení optimální teploty kruh uprostřed pánve zčervená.

Pánev je vhodná na všechny typy vařičů.

ergonomickou rukojeť s protiskluzovým povrchem.

Možnost používat i kovové kuchyňské náčiní. 

Perfektní rozvod tepla zajišťuje rovnoměrné vaření.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku a indukci 

Kuřecí stir fry

KUŘECÍ STIR-FRY

Ingredience

80 ml sójové omáčky, 60 ml sladké chilli omáčky, lžíce cukru, 2 lžíce rýžového octa, 3 kuřecí prsa nakrájená na tenké plátky (každé prso o hmotnosti asi 170 g), 450 g vaječných tenkých čínských nudlí (hokkien, pokud nemáte, můžete použít i rýžové nudle), 60 ml slunečnicového oleje, 2 stroužky česneku (nakrájené na tenké plátky), 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru, 2 menší brokolice (rozkrojené na třetiny), cibule (nakrájená na jemno), červená sladká paprika (nakrájená na jemno)

Postup

1. Zamíchejte v míse sójovou omáčku, sladkou chilli omáčku, cukr a rýžový ocet. Přidejte plátky kuřete, řádně promíchejte a nechte marinovat v lednici aspoň 15 minut.

2. Mezitím uvařte nudle podle návodu. Sceďte, dejte stranou a přikryjte, ať zůstanou teplé. 

3. Pánev wok rozpalte a rozehřejte na ní 1 a půl lžíce oleje. Jakmile se z pánve začne kouřit, osušte kousky kuřete (marinádu nechte stranou) a rychle opékejte na 2 části, každou zhruba  3 - 4 minuty do zlatova. Opatrně vytřete wok pánev papírovou utěrkou.

4. Do pánve wok dejte zbylou marinádu a přiveďte k varu, nechte 1 minutu bublat a potom dejte marinádu stranou. Opět vytřete pánev kuchyňskou utěrkou.

5. Rozehřejte zbylý olej a rozpalte wok na vysokou teplotu. Rychle osmahněte česnek, zázvor, brokolici, cibuli a sladkou papriku (cca 1 minutu). Vraťte do pánve kuře a marinádu a nechte ještě 2 minuty opékat, aby se vše řádně prohřálo. Servírujte ihned s připravenými nudlemi.

VIETNAMSKÝ KARAMEIZOVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK S RÝŽÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEMVIETNAMSKÝ KARAMEIZOVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK S RÝŽÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEM

Ingredience

100 g třtinového cukru, 800 g vepřového boku bez kosti (nakrájený na 3cm kousky), 250 ml kokosové vody, 2 stroužky česneku (nasekané na jemno), 2 lžíce rybí omáčky, 1/4 lžičky mletého bílého pepře, vařená rýže k podávání

Na mrkvový salátek

1 mrkev (oškrábaná, nakrájená na dlouhé tenké proužky), 60 ml rýžového octa, 1 lžíce cukru, 1/4 lžičky soli, čerstvý koriandr, čerstvá máta, čerstvá chilli paprička (nasekaná na drobno)

Postup

1. Připravte si salátek. Smíchejte mrkev, rýžový ocet, cukr a sůl v misce. Dejte stranou, občas promíchejte. Nechte minimálně 20 minut odležet, aby se rozvinuly všechny chutě. 

2. Mezitím nechte na pávi rozpustit cukr s 1 lžící vody. Vařte asi 4 - 5 minut dokud cukr nezkaramelizuje. Pozor, ale abyste ho nevařili příliš dlouhou, byl by jinak hořký.

3. Přidejte do pánve bůček a promíchejte s karamele. Vmíchejte kokosovou vodu a přiveďte k varu. Pak přidejte česnek, rybí omáčku a pepř. Vařte na mírném ohni, dokud se omáčka nezredukuje a maso bude měkké. Bude to trvat zhruba hodinu a půl. 

4. Osušte mrkev a promíchejte ji v míse s koriandrem, mátou a chilli. Podávejte ke karamelizovanému bůčku s vařenou rýží. 

Zdroj receptů a obrázků k receptům: www.taste.com.au

CO DÁL? 

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Tefal nebo na další podobné produkty

Doplňkové parametry

Kategorie: Wok pánve
Záruka: 2 roky
Typ produktu: WOK pánev
Průměr: 28 cm
Materiál: Titan
Vlastnosti: Vhodné na indukci
EAN: 3168430290839

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: