Zapékací miska Ramekin White Basics 6,5 cm Kód: AA0936

Doprava zdarma
39 Kč / ks 32 Kč bez DPH
Položka byla vyprodána…
Vyprodáno

Zapékací miska na přípravu francouzského dezertu Crème brûlée je vyrobena z vysoce kvalitního porcelánu a je odolná do 260°C. Miska je vhodná do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby.

Související produkty

Detailní popis produktu

Porcelánová zapékací miska z kolekce White Basics o průměru 6,5 cm. Vysoce kvalitní porcelán značky Maxwell & Williams je vhodný pro zapékání v troubě do 260°C. Kolekce White Basics je univerzální kolekcí - najdete v ní jen čistou bílou barvu, základní tvary a je celá bez dekoru.

  • Barva: bílá
  • Rozměr: průměr 6,5 cm
  • Materiál: porcelán
  • Kolekce: White Basics
  • Údržba: australský porcelán značky Maxwell & Williams je vhodný do myčky i mikrovlnné trouby

    REC_Creme brulee

 

Doplňkové parametry

Záruka: 2 roky
Barva: bílá
Druh: zapékací misky, kruhové, na creme brulee
Materiál: porcelán
Průměr: 6,5 cm
Porcelánová miska White Basics 20 cm
Doprava zdarma
179 Kč / ks

Miska o průměru 20 cm je vyrobena z odolného porcelánu, a tak je vhodná do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby. Porcelánová miska má čistý a hladký design a působí luxusně.

Kód: P184
Zapékací miska ramekin White Basics 7,5 cm
Doprava zdarma
49 Kč / ks

Porcelánová zapékací miska ramekin na přípravu francouzského dezertu creme brulee. Průměr misky je 7,5 cm a vysoce kvalitní porcelán je vhodný na zapékání v troubě do 260°C.

Kód: AA0937
Set zapékacích misek na Creme Brulee 6 ks
Doprava zdarma
499 Kč / ks

Set zapékacích misek na Creme Brulee Küchenprofi  obsahuje 6 oválných zapékacích misek s rozměrem 13,5 x 8 cm a výškou 2,5. Zapékací misky jsou vyrobeny z tepelně odolného...

Kód: 1925000006
Set na Creme Brulee s flambovací pistolí 5 ks
Doprava zdarma
899 Kč / ks

Set na Creme Brulee Küchenprofi  obsahuje 4 oválné zapékací misky s rozměrem 13,5 x 8 cm a výškou 2,5 a flambovací pistoli. Zapékací misky jsou vyrobeny z tepelně odolného...

Kód: 1928001005

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: