Balsamico ocet v krému s příchutí bazalky Varvello 250 ml Kód: 180

89 Kč / ks 77 Kč bez DPH
Položka byla vyprodána…
Vyprodáno

Související produkty

Detailní popis produktu

Balsamico z Modeny je jednou z největších lahůdek, která se právem přiřazuje italské kuchyni. Krémové balsamico se získává varem na mírném ohni, přidáním másla, cukru a škrobu tak, aby vznikla konzistence silné glazury.

Krémové balsamico se používá ke zdobení a ochucení grilované zeleniny a masa, ryb, mořských plodů nebo ovoce a ovocných pohárů. 

Složení:

  • hroznový mošt
  • ocet balsamikový di Modena 39% (vinný ocet, koncentrovaný hroznový mošt, karamel E150d)
  • glukózo-fruktózový sirup
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • bazalka
  • přírodní aroma

Alergeny: Obsahuje siřičitany.

Kromě této příchuti máme i ocet v krému neochucený, s příchutí jahod, lanýžůchilli a citrónu.

Doplňkové parametry

Druh: balsamico ocet v krému
Objem: 250 ml
Balsamico ocet v krému klasický Varvello 250 ml
89 Kč / ks

Balsamico ocet v krému se používá na zdobení grilované zeleniny, masa, ryb, mořských plodů nebo ovoce a ovocných pohárů.

Kód: 22
Balsamico ocet v krému s příchutí lanýže Varvello 250 ml
89 Kč / ks
Kód: 96
Balsamico ocet v krému s příchutí chilli Varvello 250 ml
89 Kč / ks

Lahodné balsamico ve spojení s chilli papričkami dokonale pozdvihne jídlo na vyšší úroveň a dodá správnou chuť. Balzamikový krém je možné využít v teplé i studené kuchyni, k...

Kód: 735

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Italská firma Varvello vznikla v roce 1921 a staví na výrobě vinného octu z toho správného druhu vína. Ocet zraje v dřevěných sudech až jeden rok a tím získává specifickou vůni, chuť a kvalitu. Od roku 1990 Varvello spolupracuje s výrobcem z Modeny a vyrábí ceněný ocet balsamico di Modena, typický použitím hroznového moštu, koření a vinného octu sladkokyselé chuti, nyní i v inovativní formě jako balsamico ocet v krému Varvello.