Tabasco omáčka Red Pepper McIlhenny 350 ml

Kód: 37304
299 Kč / ks 260 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Detailní informace

Detailní popis produktu

Klasická chilli omáčka vyráběná v USA od roku 1868 obsahuje pouze tři ingredience: chilli papričky, sůl a ocet. Nyní i ve větším balení 350 ml.

Tabasco omáčka Red Pepper je velmi pálivá, na stupnici pálivosti má 2500 až 5000 jednotek SHU. Omáčka je koncentrovaná a spotřebujete jí vždy jen pár kapek.

Stupeň pálivosti: star2 star2 star2 star star

Přidejte ji všude tam, kde potřebujete zdůraznit chuť jídla. Mleté maso, steak, ryby, polévky, omáčky, rýže nebo zeleninová jídla budou milovníkům ostrého chutnat ještě víc.

Tabasco neobsahuje žádné kalorie a má nízký obsah sodíku, je ideální pro ochucování jídel při všech dietách (nízkokalorické, nízkosacharidové, nízkosodíkové, cholesterolové atd.).

Vyzkoušejte i další chilli omáčky.

Složení: 

  • červené chilli papričky
  • jedlá sůl
  • kvasný lihový ocet

Způsob použití: Před otevřením protřepat.

Způsob skladování: Skladujte a uchovávejte v suchu. Po otevření uchovávejte v chladničce (+6°C) a spotřebujte do 30 dní.

Výrobek je 100% přírodní a je vhodný pro vegetariány.

Doplňkové parametry

Kategorie: Chilli omáčky
Druh: omáčky
Druh omáčky: chilli
Objem: 350 ml
Stupnice pálivosti: ★ ★ ★ ☆ ☆
Typ: klasické omáčky, tabasco

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Tabasco omáčka Red Pepper McIlhenny 350 ml Tabasco omáčka Red Pepper McIlhenny 350 ml
5
Avatar autora | 27.3.2018
Dobré, moc dobré akorát pálivé.
Tabasco omáčka Red Pepper McIlhenny 350 ml Tabasco omáčka Red Pepper McIlhenny 350 ml
5
Avatar autora | 2.3.2018
ok,pálí dobře

Výrobky značky TABASCO® se vyrábějí podle rodinné tradice od roku 1860, kdy Edmund McIlhenny poprvé vytvořil červenou omáčku Tabasco. Milovník jídla a zahradník McIlhenny použil semínka papričky Capsicum frutescens, která pocházela z Mexika a Střední Ameriky. Začal ji pěstovat v Luisianě a vytěžil maximum z její pikantní chuti. Rozdrtil chilli papričky s dalším kořením, islandskou soli, vínem, octem a tento kašovitý základ nechat zrát zhruba 2 měsíce ve sklenici a vznikla omáčka Tabasco, která je nyní známá po celém světě a používá se již 140 let pro ochucování pokrmů ve všech kontinentech.