Tabasco omáčka Green Pepper McIlhenny 57 ml Kód: 37302

99 Kč / ks 86 Kč bez DPH
Skladem na prodejně

Související produkty

Detailní popis produktu

Klasická chilli omáčka vyráběná v USA Je jemnější než originální omáčka Tabasco Red Pepper Sauce, protože je vyrobena z méně pálivých papriček jalapeňos. Proto tuto omáčku mohou používat k dochucování i méně otrlí labužníci. Ale nepodceňujte sílu omáčky Tabasco Green Pepper Sauce! Omáčka je totiž koncentrovaná a proto ji vždy spotřebujte jen pár kapek. Vyzkoušejte i další chilli omáčky.

Stupeň pálivosti: star2 star star star star

Objem: 60 ml

Složení: zelené chilli papričky jalapeňos, jedlá sůl, kvasný lihový ocet

NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY

(Údaje pro 100 g)

Kalorie: 46 kJ / 11 kcal

Tuky: 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 1,8 g z toho cukry: 0 g

Bílkoviny: 0,6 g

Soli: 7,4 g

 

Doplňkové parametry

Druh: omáčky
Druh omáčky: chilli
Objem: 60 ml
Stupnice pálivosti: ★ ☆ ☆ ☆ ☆
Typ: klasické omáčky, tabasco
650 set omáček mučíto
129 Kč / ks

Ochutnávkový set chilli omáček Mučíto od českého výrobce Jiřího Kosiny obsahuje 3 ks chilli omáček s pálivostí od 1 z 5 až po 5 z 5. Jedná se o český výrobek.

Kód: 650
Chilli omáčka Queen of Treats 148 ml
99 Kč / ks
Kód: 936
Tabasco omáčka Red Pepper McIlhenny 57 ml
99 Kč / ks
Kód: 37301
Tabasco omáčka Habanero Pepper McIlhenny 60 ml
109 Kč / ks
Kód: 37306

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobky značky TABASCO® se vyrábějí podle rodinné tradice od roku 1860, kdy Edmund McIlhenny poprvé vytvořil červenou omáčku Tabasco. Milovník jídla a zahradník McIlhenny použil semínka papričky Capsicum frutescens, která pocházela z Mexika a Střední Ameriky. Začal ji pěstovat v Luisianě a vytěžil maximum z její pikantní chuti. Rozdrtil chilli papričky s dalším kořením, islandskou soli, vínem, octem a tento kašovitý základ nechat zrát zhruba 2 měsíce ve sklenici a vznikla omáčka Tabasco, která je nyní známá po celém světě a používá se již 140 let pro ochucování pokrmů ve všech kontinentech.