Sous Vide Chef II

(5x)
 
Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 6
 

Sous Vide Chef II umožňuje vaření metodou Sous Vide, kdy se potraviny připravují ve vodní lázni s přesně regulovanou teplotou ve vzduchotěsném obalu. Má zabudovaný časovač s nastavením od 1 minuty až po 99 hodin. Lze jej použít v jakémkoliv hrnci nebo gastro nádobě. 

Dostupnost Skladem
Cena bez DPH 12 388 Kč
14 990 Kč / ks    
Kód produktu 396
Výrobce Vac-Star
Stránky výrobce vac-star.com/en/intro.html
Kategorie Sous Vide přístroje
Záruka 2 roky
 
 

CZNE_domycky CZNE_dotrouby

POPIS

Sous Vide je systém vakuového vaření, při němž se potraviny připravují ve vodní lázni s přesně regulovanou teplotou ve vzduchotěsném obalu. Ingredience při takovéto úpravě neztratí žádné vitamíny, zachovají si chuť i vůni a zejména u masa je viditelný rozdíl v jejich šťavnatosti a jemnosti. Vakuovou metodou lze připravit různé typy jídel, např. maso, ryby nebo zeleninu. Sousvide Chef II se dokonale a snadno ovládá a má zabudovaný časovač s nastavením od 1 minuty až po 99 hodin. Lze jej použít v jakémkoliv hrnci nebo gastro nádobě. Není tedy třeba pořizovat Sous Vide hrnec. Lze používat s vakuovými sáčky ostatních značek.

SPECIFIKACE

Rozměry: 36 x 10 x 16 cm

Hmotnost: 2,5 kg

Maximální objem: 40 l

Kapacita cirkulace vody: 16 l / min

Barva: bílá

Záruka: 2 roky

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Sous-vide je revoluční způsob přípravy, který zachovává živiny a dané ingredience připravuje velmi šetrně.

Alarm nízkého stavu vody.

Časovač nepostradatelný pro vaření ve vakuu.

Přesnost na 0,05°C. S tímto přístrojem máte absolutní kontrolu nad přípravou vašeho pokrmu.

Úspora energie. Žádné špinavé nádobí.

Švýcarská kvalita.

minus

Vaření Sous vide je časově náročnější a přístroj není nejlevnější.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do trouby: Ne

Vhodné do myčky: Ne

Chcete se dozvědět víc o metodě vaření Sous-Vide? Přečtěte si náš článek.

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season   seal   simmer


Ochutit

  Zavakuovat   Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Vac-Star nebo na podobné produkty dalších značek.

Informace o výrobci

Vac-Star je švýcarská společnost zabývající se vakuováním. S tím jde ruku v ruce i způsob vaření ve vákuu, tzv Sous vide. Při tomto způsobu se totiž daná ingredience zavakuuje a vaří ve vodní lázni na při velmi nízké teplotě. Společnost Vac-Star tedy vyrábí kromě přístrojů na vakuování také přístroje a příslušenství pro vaření ve vakuu.

Podobné produkty

Losos vařený metodou Sous Vide


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.