Sleva 10% na celý nákup, v košíku zadejte kód SLEVA10

Sous Vide vakuovačka SV 1133 Profi Cook

Kód: PROFIPCVK1133
2 599 Kč / ks
Skladem (> 2 ks)

SV 1133 je Sous Vide vakuovačka z nerezové oceli, která je plně automatizovaná. Umožňuje bezpečné skladování jídla bez konzervačních látek, vaření metodou Sous-Vide a prodlouží čerstvost potravin až 5x

Mimořádně široký svár pro spolehlivé skladování, citlivá vakuová pumpa, elektronické sledování teploty, regulace výkonu vakuové pumpy, sací výkon 12 l/min., cca 90 % vakuum. Má 4 kontrolky a nádobu pro přebytečnou tekutinu a vlhkost

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS

Sous Vide vakuovačka SV 1133 od výrobce Profi Cook využijete při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů. Tato vakuová svářečka je vyrobena z nerezové oceli a je plně automatizovaná. Je to perfektní pomůcka pro dělení velkých množství jídla na menší porce. Uspoří místo a umožní bezpečné skladování jídla bez konzervačních látek. Vakuově uložené potraviny vydrží až 5krát déle čerstvé a zachovají si maximum vitamínů a živin. Vakuovačku můžete použít i na kořeněné a marinované potraviny se zaručeným zachováním aroma.

Vakuová svářečka vytvoří mimořádně široký svár pro spolehlivé skladování potravin. Plně automatické svařování a dělení probíhá pouze v jednom kroku. Je vybavena citlivou vakuovou pumpou, elektronickým sledováním teploty a regulací výkonu pumpy. Sací výkon je 12 l / min. Vakuovačka má elektronický senzor touch na ovládacím panelu. Vytvoří až 90 % vakuum (-0,8 bar). Vakuovačku můžete používat s běžnými fóliemi s maximální šířkou 30 cm. Součástí balení je 10 sáčků pro optimální sváření (5 ks 22 x 30 cm / 5 ks 28 cm x 40 cm + 1 x role 20 x 200 cm). Vakuovou svářečku využijete i při vaření v mikrovlnné troubě. Má 4 kontrolky a nádobu pro přebytečnou tekutinu a vlhkost. Kabel lze navíjet. 

TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.

SPECIFIKACE

Příkon: 110 W

Sací výkon: 12 l / min

Napětí: 220 - 240 V

Frekvence: 50 / 60 Hz

Materiál: nerezová ocel

Barva: stříbrná


Bannery_sous_vide_1

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season   seal   simmer


Ochutit

  Zavakuovat   Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Profi Cook nebo na podobné produkty dalších značek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vakuování a sousvide
Záruka: 2 roky
EAN: 4006160113303

Losos vařený metodou Sous Vide

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
T Avatar autora | 22.3.2020
Spokojenost
5
VN Avatar autora | 2.4.2019
Bleskurychlé dodání. Spokojená s výrobkem.
5
PC Avatar autora | 20.3.2019
Skvělý pomocník,můžu s klidem doporučit.
4
Avatar autora | 10.4.2018
- při vkládání folie musí být dvě osoby