Sous Vide Steba SV 200 PRO

(6x)
 
Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 9
 

Hrnec Sous Vide Steba umožňuje vaření  metodou Sous-Vide. Takto připravený pokrm si zachová maximum chutí a vůní, ale také zdraví prospěšných látek. Uspoříte nejen čas strávený při vaření, elektrickou energii, ale získáte hlavně perfektní výsledek.

Dostupnost Skladem
Cena bez DPH 8 644 Kč
10 459 Kč / ks    
Kód produktu SV200
Výrobce Steba
Stránky výrobce steba.cz/
Kategorie Sous Vide přístroje
Záruka 2 roky
 
 

CZNE_domyckyCZNE_dotrouby

POPIS

Hrnec Sous Vide umožňuje vaření populární metodou Sous-Vide. Tedy pozvolné vaření při konstantní nízké teplotě. Ingredienci zavakuujete pomocí vakuovačky do speciálního vakuového sáčku a vložíte do předem nahřáté vodní lázně. Takto připravený pokrm si zachová maximum chutí a vůní, ale také zdraví prospěšných látek. Maso je neobyčejně křehké a šťavnaté. Ale můžete takto připravovat i ryby, zeleninu, houby a další. Je to vaření budoucnosti, které je oblíbené nejen u vyhlášených restaurací, ale jeho výhody začínají oceňovat i běžné domácnosti. Uspoříte nejen čas strávený při vaření, elektrickou energii, ale získáte hlavně perfektní výsledek, který je neocenitelný. Vyzkoušejte tento Sousvide hrnec a uvidíte, že budete mile překvapeni.

SPECIFIKACE

Rozměry vnitřní (vxšxh): 20 x 30 x 23,5 cm

Hmotnost: 6,2 kg

Příkon: 600 W

Objem: 12,5 l

Rozsah měření teploty: 0,1 ˚ C

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Pokrm si zachová své charakteristické aroma, většinu živin a také svou šťavnatost.

Jedná se o zdravé vaření bez zbytečného tuku.

Sous Vide uspoří energii a zároveň špinavé nádobí. Možnost přípravy až 50 porcí najednou.

Přesná elektronická regulace teploty až do 99 ˚ C.

Cirkulace vody pro zajištění rovnoměrné teploty 7,5 l/min.

Vaření metodou Sous-Vide. Pokrm si zachová veškeré chuťě, vůně a vitamíny. Maso je neobyčejně měkké a šťavnaté.

Nedochází k vysoušení ani oxidaci potravin.

Osvětlený LCD displej zobrazuje taplotu. Oceníte i časovač a funkci paměti.

Čištění je také velmi jednoduché, neboť všechny potraviny se připravují zavakuované a proto hrnec stačí pouze opláchnout a usušit.

Lze používat s vakuovými sáčky jiných výrobců.

minus

V myčce na nádobí lze mýt pouze plastové části hrnce.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: NE

Vhodné do trouby: NE

Vhodné do myčky: NE

Chcete se dozvědět víc o metodě vaření Sous-Vide? Přečtěte si náš článek.

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season   seal   simmer


Ochutit

  Zavakuovat   Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

 

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Steba nebo na podobné produkty dalších značek.

Informace o výrobci

Německá firma založená v r. 1919, specializovaná na výrobu moderních, vysoce kvalitních a spolehlivých domácích spotřebičů. Sortiment designově vkusných výrobků je široký: Sous Vide vařič a vložka pro Sous Vide do běžných hrnců, sáčky do vakuovačky, vakuovačka nebo sendvičovače.

Podobné produkty

Losos vařený metodou Sous Vide


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.