Santoku nůž Silverpoint WÜSTHOF 17 cm

Kód: WU4184
909 Kč / ks
Skladem (2 ks)

Santoku nůž inspirovaný japonským kuchařským nožem pro milovníky asijské kuchyně, ze série Silverpoint značky Wüsthof.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud milujete asijskou kuchyni, neměl by ve vaší kuchyni chybět tento nůž Santoku. Byl navržen podle japonského kuchařského nože, se kterým perfektně připravíte jemnou asijskou i západní kuchyni. Kapsy vzduchu vytvořené dutě vroubkovaným ostřím zabraňují tenkým a měkkým plátkům v přilepení na čepel nože.

Řada Silverpoint

  • Výroba každého nože je otázka 12 - 14 pečlivých kroků
  • Vysoce kvalitní nerezová ocel
  • Kov dosahuje do poloviny syntetické rukojeti (Borealis BC142MO)
  • Tvrzeny na 56°-57° Rockwella
  • Ergonomické syntetické rukojeti s jemným protiskluzovým povrchem
  • Žádné spáry mezi rukojetí a ostřím
  • Perfektně vyvážené nože

Broušení nožů WÜSTHOF

Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.

Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů.

Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Wüsthof
Záruka: 2 roky
Typ produktu: Japonský nůž
Délka čepele: 17 cm
Vlastnosti: Vhodné do myčky na nádobí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: