Sáčky do vakuovačky Profi Cook 28 x 40 cm 50 ks
Kód: PROFIPCVK1015SVSouvisející produkty

Kuchařský nůž Spitzenklasse Plus WMF je vyroben z jednoho kusu speciální kované nerezové oceli. Má širokou a silnou čepel o délce 15 cm, která hladce projde skrz maso, ryby i...

Robustní kuchařský nůž značky Wüsthof ze série Classic má širokou čepel o délce 20 cm s jemným odolným ostřím, které je ideální na všestranné krájení, sekání, kostičkování i...

váha 274g, délka nože 33,5cm

Kuchařský nůž Zwilling s vysokou čepelí o délce 20 cm ze speciální směsi nerezové oceli, chromu a uhlíku. Tvrzení ledem FRIODUR přináší extrémní odolnost,...
Detailní popis produktu
POPIS
Balení 50 ks speciálních Sous Vide sáčků od výrobce Profi Cook, které jsou ideální pro vakuové uskladnění potravin a pro vaření metodou Sous-Vide. Sáčky umožňují maximální odsátí vzduchu. Sáčky Sousvide o rozměru 28 x 40 cm umožňují praktické skladování potravin jak v lednici, tak v mrazícím boxu. Vakuové sáčky prodlouží čerstvost a trvanlivost potravin a můžete v nich vařit populární metodou Sous-Vide, která zajistí, že váš pokrm bude měkký, šťavnatý a plný chuti a vůní. Sáčky jsou kompatibílní i s vakuovačkami jiných značek.
TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.
SPECIFIKACE
Balení obsahuje:
50 x sáček do vakuovačky
Rozměry: 28 x 40 cm (každý sáček)
A jak to vlastně funguje?
Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.
![]() |
![]() |
![]() |
||
---|---|---|---|---|
|
Zavakuovat | Zlehka vařit | ||
Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. |
Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření |
Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C. |
CO DÁL?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Profi Cook nebo na podobné produkty dalších značek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vakuování a sousvide |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 4006160101522 |

2 role speciální drážkované fólie pro vakuové balení potravin. Ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek, chrání před...

Praktická svářečka fólií (vakuovačka) ETA Atmos pro prodloužení trvanlivosti potravin, zachování chuti a vůní a ochranu předmětů před poškozením. Dva režimy pro suché a vlhké...

Fólie do vakuovačky Profi Cook udrží vůni, chuť a šťavnatost připravovaného jídla. Jsou kompatibilní i s vakuovačkami jiných snaček a jejich výhodou je, že si můžete...

Vakuová svářečka fólií značky Concept je ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek), marinování, sous-vide. 4 provozní režimy,...

Vakuová svářečka fólií značky Concept je ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek), marinování, sous-vide. 4 provozní režimy,...

Sáčky do vakuovačky Profi Cook slouží pro uskladnění surovin a vaření metodou Sous Vide. Mají zvýšenou pevnost a jsou vybaveny pomocnými drážkami pro maximální odsátí...

SV 1133 je Sous Vide vakuovačka z nerezové oceli, která je plně automatizovaná. Umožňuje bezpečné skladování jídla bez konzervačních látek, vaření metodou Sous-Vide a prodlouží...

2 role speciální drážkované fólie pro vakuové balení potravin. Ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek, chrání před...
Losos vařený metodou Sous Vide
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.